Το γήπεδο της Καρδίτσας καταστράφηκε ολοσχερώς και η ομάδα μεταφέρεται προσωρινά στο Καρπενήσι

Το γήπεδο της Καρδίτσας καταστράφηκε ολοσχερώς και η ομάδα μεταφέρεται προσωρινά στο Καρπενήσι

Γιώργος Γαβριλάκης 10:52 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 08.09.2023

Οι βιβλικές καταστροφές που προκάλεσε η καταιγίδα κατέστρεψαν το κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης» και η ομάδα της Καρδίτσας θα συνεχίσει τις προπονήσεις της για μερικές μέρες στο Καρπενήσι, μέχρι να βρεθεί λύση.

Η καταιγίδα Daniel αποχωρεί σιγά σιγά, αλλά οι καταστροφές που δημιούργησε ήταν ανεπανόρθωτες για τα θύματα και τις οικογένειές τους, στέρησε μέχρι και ανθρώπινες ζωές, ενώ στο κατέστρεψε περιουσίες. Ειδικά στην Καρδίτσα, το τοπίο ήταν αποκαρδιωτικό, ενώ μέσα σε όλες τις εικόνες βιβλικής καταστροφής προστέθηκε και το κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ της περιοχής, εκεί όπου αγωνίζεται η ομάδα της πόλης για την Basket League

O γήπεδο που εγκαινιάστηκε το 2019 αποτέλεσε στολίδι για την περιοχή, αλλά τώρα έχει καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό και δεν είναι καν λειτουργικό. Ο σύλλογος της Καρδίτσας δεν έχει τη δυνατότητα να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις, το παρκέ έχει γίνει... λίμνη, ενώ οι μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις δεν λειτουργούν. 

Πλέον, το «Γιάννης Μπουρούσης», όπως ονομάζεται το κλειστό που είναι αφιερωμένο στον Καρδιτσιώτη πρώην διεθνή σέντερ και νυν Προέδρο της ομάδας, προς το παρόν τουλάχιστον και σίγουρα για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει την ομάδα. Γι' αυτό και παίκτες και οι προπονητές αποφάσισαν πως θα μεταφερθούν στο Καρπενήσι για να συνεχίσουν την προπονήσεις τους, μέχρι να βρεθεί κάποια λύση. 

Μαρούσι: Ο Ντουμπουγιά προσγειώνεται στην Αθήνα και πάει κατευθείαν στο Καρπενήσι για την προετοιμασία
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:31 - 08.09.2023

Μαρούσι: Ο Ντουμπουγιά προσγειώνεται στην Αθήνα και πάει κατευθείαν στο Καρπενήσι για την προετοιμασία

Ο Σέκου Ντουμπουγιά αναμένεται σήμερα Παρασκευή (8/9) στην Αθήνα, εκεί θα συναντήσει τους ανθρώπους του Αμαρουσίου που θα τον μεταφέρουν στο Καρπενήσι για να γνωρίσει τους νέου του συμπαίκτες και να προπονηθεί μαζί τους - Ακολουθεί μία προσθήκη ξένου περιφερειακού για τον σύλλογο των Βορείων Προαστίων.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το γήπεδο θεωρείται απίθανο να έχει ανακατασκευαστεί και να είναι έτοιμο όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, άρα οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν μεγάλη και δύσκολη δουλειά μπροστά του και θα πρέπει να μελετήσουν το «που» και το «πως» θα φιλοξενηθούν από εδώ και πέρα.