Κινείται για τον Καμπερίδη η Καρδίτσα

Γιώργος Καμπερίδης

Κινείται για τον Καμπερίδη η Καρδίτσα

Χρήστος Τσάλτας 15:37 - 28.06.2023

Η Καρδίτσα καταστρώνει τα πλάνα της ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν τον Νίκο Παπανικολόπουλο και τους συνεργάτες του είναι ο Γιώργος Καμπερίδης.

Ο μεγάλος στόχος της Καρδίτσας την περασμένη σεζόν ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Αυτός επετεύχθη έπειτα από 40λεπτο θρίλερ κόντρα στον Ιωνικό την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Basket League. Έτσι, άπαντες στην ομάδα πέτυχαν τον μεγάλο στόχο τους και ταυτόχρονα έχουν τη δυνατότητα να κοιτάξουν την επόμενη μέρα.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος συνεχίζει κανονικά στην ομάδα και θα «χτίσει» εκείνος το ρόστερ με τα δικά του «θέλω» και τις δικές του αγωνιστικές επιθυμίες. Μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει να σηκώνει μανίκια, εστιάζοντας σε παίκτες που θα τον βοηθήσουν στο πλάνο του για τη νέα σεζόν.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Γιώργος Καμπερίδης είναι μια περίπτωση που απασχολεί την Καρδίτσα. Ο Έλληνας φόργουορντ τα τελευταία 3 χρόνια φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και είχε σημαντική συνεισφορά στην επίθεση.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 20 αγώνες με τη φανέλα του «δικεφάλου του Βορρά», μετρώντας 3 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 40% στα τρίποντα, δείχνοντας για ακόμα μια σεζόν πόσο αξιόπιστος έιναι από την περιφέρεια. Στοιχείο το οποίο είναι από τα πιο δυνατά στο παιχνίδι του.

Οι Καρδιτσιώτες έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Έλληνα άσου και δεν αποκλείεται να «τρέξουν» τις διαδικασίες για να τον κάνουν δικό τους άμεσα, ενισχύοντας το ρόστερ τους με έναν παίκτη που γνωρίζει καλά την Basket League, αλλά και έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα του σε όλα τα επίπεδα.