Ο ΕΣΑΚΕ έδωσε άδεια στην Καρδίτσα για το νέο πρωτάθλημα της Basket League

ΠΑΟΚ - Καρδίτσα

i

© Intime

Ο ΕΣΑΚΕ έδωσε άδεια στην Καρδίτσα για το νέο πρωτάθλημα της Basket League

Νίκος Καλαμπάκας 18:03 - 20.06.2023

Η Καρδίτσα κατέθεσε τον φάκελό της στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων του ΕΣΑΚΕ και πλέον περιμένει και το «οκ» της ΕΕΑ προκειμένου να κλειδώσει τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Η πρώτη ομάδα που πήρε άδεια από τον ΕΣΑΚΕ ώστε να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Basket League έγινε η Καρδίτσα.

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ έδωσε το «οκ» στην Καρδίτσα η οποία κατέθεσε τον φάκελό της πριν από περίπου ένα μήνα. Οι άνθρωποι που εξέτασαν τον φάκελο ήταν θετικοί στο να δοθεί η άδεια και πλέον τον λόγο έχει η Επαγγελματική Επιτροπή Αθλητισμού.

Η ΕΕΑ θα χορηγήσει στους Καρδιτσιώτες το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Η ομάδα θα πρέπει να έχει καταθέσει τον πλήρη της φάκελο μέχρι τις 15 Ιουλίου προκειμένου να λάβει το «ΟΚ» και να ξεκινήσει να χτίζει για τη νέα σεζόν.

Ο κόουτς της Καρδίτσας, Νίκος Παπανικολόπουλος έχει ήδη «σκανάρει» τόσο την ελληνική, όσο και την ξένη αγορά, προκειμένου να βρει τα... κομμάτια που θα συνθέσουν το παζλ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η Καρδίτσα πέρυσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία και κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της σε αυτή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΕ, πρόεδρος της οποίας είναι ο Γιάννης Μπουρούσης, στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα βγουν στην αγορά και τα εισιτήρια διαρκείας ώστε να τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων της.