Καστρίτης: «Τα παιδιά είναι άνθρωποι, δεν είναι ρομπότ»

Γιάννης Καστρίτης

Καστρίτης: «Τα παιδιά είναι άνθρωποι, δεν είναι ρομπότ»

Sportal newsroom 23:01 - 24.01.2024

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στο έλλειμα ενέργειας των παικτών του στο παιχνίδι κόντρα στην Μπουρζ και στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της ομάδας.

Ο Άρης πάλεψε απέναντι στην Μπουρζ όμως δεν τα κατάφερε. Οι «κίτρινοι» έκαναν μεγάλη προσπάθεια σε ακόμα ένα παιχνίδι, ήταν μέσα στο ματς στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως στο φινάλε λύγισαν, γνωρίζοντας την ήττα με 68-76. Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών του και υπογράμμισε την κούραση από τα διαδοχικά παιχνίδια.

O προπονητής του Άρη είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Άξιζε τη νίκη η Μπουργκ. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Έπαιξαν πολύ δυνατά, όπως πάντα, και δίκαια βρίσκονται στην πρώτη θέση. Μέσα από την άμυνά μας καταφέραμε να τους κατεβάσουμε σχεδόν 10 πόντους στον μέσο όρο τους. Οι παίκτες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, άσχετα από το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν είναι εύκολο να προπονείσαι και να παίζεις με μικρό ρόστερ λόγω των προβλημάτων που έχουμε. Μας έλειπε η ενέργεια απέναντι σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Ευχαριστούμε και τον κόσμο μας για ακόμα μία φορά, δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Καταναλώσαμε τεράστια ποσά ενέργειας την τελευταία εβδομάδα που πετύχαμε μεγάλες νίκες. Δεν με προβληματίζει τίποτα. Τα παιδιά είναι άνθρωποι, δεν είναι ρομπότ. Όταν είσαι εξαντλημένος, είναι πολύ δύσκολο πνευματικά να προετοιμαστείς και να παίξεις σε υψηλό επίπεδο μετά από δύο μέρες. Μέσα από τις δυσκολίες βγαίνουμε σοφότεροι».