Εκνευρισμένος ο Ναν, πέταξε με δύναμη ένα μπουκάλι νερό (vid)

Εκνευρισμένος ο Ναν, πέταξε με δύναμη ένα μπουκάλι νερό (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 21:02 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:02 - 21.05.2024

Με τον εαυτό του τα έβαλε ο Κέντρικ Ναν, θεώρησε πως ήταν υπεύθυνος που η Μακάμπι έφτιαξε διψήφιες διαφορές στο ξεκίνημα του Game 3 και ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού από τα νεύρα του... εκτόξευσε ένα μπουκάλι στον πάγκο.

Κι ενώ απέμεναν 27 δευτερόλεπτα για το τέλος της πρώτης περιόδου, ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, κάλεσε τον Κέντρικ Ναν στον πάγκο, την ώρα που η ομάδα βρισκόταν πίσω στο σκορ με 10 πόντους διαφορά (21-11).

Ο Αμερικανός γκαρντ κάθισε να πάρει μερικές ανάσες, αλλά ήταν φανερά εκνευρισμένος με το... υποτονικό του ξεκίνημα και τις γενικότερες επιδόσεις του στα πρώτα δέκα λεπτά του ματς.

Οι «πράσινοι» έχασαν τον έλεγχο σχεδόν με το ξεκίνημα της τρίτης αναμέτρησής τους με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα Playoffs της Euroleague και ο Ναν ένοιωσε υπεύθυνος γι' αυτό.

Το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (vid)
EUROLEAGUE

20:01 - 30.04.2024

Το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (vid)

Με ένα εντυπωσιακό μπουφάν του Γερμανού σχεδιαστή Φίλιπ Πλέιν εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην Aleksandar Nikolić Hall και στην πλάτη υπήρχε η επιγραφή «Tony Montana» και μία φωτογραφία του Αλ Πατσίνο από την ταινία «Ο Σημαδεμένος».

Όταν ο φροντιστής του έδωσε το μπουκάλι να να ενυδατωθεί, πριν καν σκεφτεί να πιεί λίγο νερό, επέλεξε να αποσυμπιέσει την ψυχολογική του κατάσταση και το έκανε πετώντας το μπουκάλι με δύναμη προς το πάτωμα. Στη συνέχεια ηρέμισε, ξεκουράστηκε και λίγο αργότερα επέστρεψε στην ενεργό δράση.

🔴 Sportal Euroleague Show με Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα για το Game 3

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!