Το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (vid)

Το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 20:01 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 21.05.2024

Με ένα εντυπωσιακό μπουφάν του Γερμανού σχεδιαστή Φίλιπ Πλέιν εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην Aleksandar Nikolić Hall και στην πλάτη υπήρχε η επιγραφή «Tony Montana» και μία φωτογραφία του Αλ Πατσίνο από την ταινία «Ο Σημαδεμένος».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν γνωστό εδώ και ώρες πως θα βρεθεί στο Βελιγράδι για να παρακολουθήσει από τις κερκίδες του Aleksandar Nikolić Hall το Game 3 του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στα Playoffs της Euroleague.

Δεν ήταν γνωστό όμως (και πως θα μπορούσε άλλωστε), τι θα φοράει ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων». Αυτό το έμαθαν όλοι με το που εμφανίστηκε στο γήπεδο και το μπουφάν του έκανε... αίσθηση από μακριά.

Πρόκειται για ένα bomber jacket του φημισμένο Γερμανού σχεδιαστή Φιλίπ Πλέιν και αγαπημένου του Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με τον ακόμα πιο φημισμένο Tony Montana στην πλάτη.

Μία φωτογραφία του Αλ Πατσίνο από μία κλασσική στιγμή στην ταινία του 1983, «Ο Σημαδεμένος», σε σκηνοθεσία Μπράιαν Ντε Πάλμα, κοσμούσε το ένδυμα. Και ο Γιαννακόπουλος αφού χαιρέτησε γνωστούς και φίλους, ανάμεσά τους και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αλλά νυν κόουτς της Μακάμπι, Οντέντ Κάτας, πήρε θέση για να παρακολουθήσει την ομάδα του στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν -μέχρι το επόμενο...

🔴 Sportal Euroleague Show με Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα για το Game 3

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!