Στο πλευρό του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ηλίας Λαλιώτης 14:06 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 17.05.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δώσει ξανά δυναμικό παρών στο πλευρό του Παναθηναϊκού για τους δύο κομβικούς αγώνες με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι.

Αποστολή Sportal στο Βελιγράδι

Με χειρισμούς και πιέσεις της τελευταίας στιγμής η Μακάμπι Τελ Αβίβ πέτυχε να αυξήσει τον αριθμό φιλάθλων που θα βρεθούν στις εξέδρες του «Aleksandar Nikolić Hall» το βράδυ της Τρίτης (30/4, 20:00) για το Game 3 των playoffs της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Κι από την πλευρά του, όμως, το Τριφύλλι δεν θα είναι εντελώς μόνο του στο Βελιγράδι. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει τις κρίσιμες μάχες με τους Ισραηλινούς και όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα ταξιδεύει ανήμερα της αναμέτρησης για να είναι στο πλευρό του Εργκίν Αταμάν και των παικτών του.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR θα βρεθεί το μεσημέρι της Τρίτης (30/4) στην πρωτεύουσα της Σερβίας και θα είναι το βράδυ στη «Χάλα Πιονίρ». Κάτι που είχε συμβεί και στις εκτός έδρας νίκες σε Μονακό, Μιλάνο, Μπολόνια και Μόναχο, ενώ επανεμφανίστηκε μετά από δύο χρόνια και στο ΟΑΚΑ για το Game 2 της σειράς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» θα έχουν στο πλευρό τους συνολικά 40-50 άτομα, με τις προσκλήσεις που δικαιούνται, βάσει των ειδικών συνθηκών κάτω από τις οποίες διεξάγονται οι αναμετρήσεις των Ισραηλινών στο Βελιγράδι.

🔴Sportal Euroleague Show με Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα για το Game 3