Οριστικό: Χωρίς Παπανικολάου ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Η δωδεκάδα των «ερυθρολεύκων»

Κώστας Παπανικολάου

i

© Intime

Οριστικό: Χωρίς Παπανικολάου ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Η δωδεκάδα των «ερυθρολεύκων»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:00 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 01:33 - 22.05.2024

Οριστικά χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο Game 3 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, καθώς παρά το γεγονός ότι ξεπέρασε την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε, κρίθηκε ανέτοιμος από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και δεν θα είναι στη 12άδα.

Ο Κώστας Παπανικολάου ταλαιπωρήθηκε με ίωση τις τελευταίες μέρες, δεν ταξίδεψε στην Βαρκελώνη για τα πρώτα δύο ματς της σειράς κόντρα στην Μπαρτσελών. Και τώρα, λόγω του ότι είναι ανέτοιμος σωματικά, ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να μην τον συμπεριλάβει στην δωδεκάδα.

Άρα, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τον αρχηγό του και στο Game 3, που είναι και το πρώτο του ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το πλεονέκτημα με τη νίκη τους στο πρώτο ματς στο Palau Blaugrana και πλέον έχουν μπροστά τους δύο ματς στην έδρα τους για να ολοκληρώσουν την πρόκρισή τους στο Final Four του Βερολίνου

To πρώτο είναι το αποψινό (30/4, 21:30) και το επόμενο είναι αυτός της 2ας Μαΐου (19:45), ελπίζοντας πως στο Game 4 και ο Παπανικολάου θα είναι διαθέσιμος για δράση.

Πάντως, πέραν από τον 34χρονος Έλληνα φόργουορντ, ο κόουτς Μπαρτζώκας δεν έχει άλλα προβλήματα και σκοπεύει το κενό του να καλυφθεί με τον ίδιο τρόπο που καλύφθηκε στα δύο ματς. Δηλαδή, με τον Λουκ Σίκμα ως πάουερ φόργουρντ (δίπλα στον Μουσταφά Φαλ) και τον Άλεκ Πίτερς ως σμολ φόργουορντ. Ρόλο αναμένεται να έχει και ο Ίγκνας Μπραζντέικις, ο οποίος και στην Ισπανία εμφανιζόταν ως μία από τις πρώτες αλλαγές στο πλάνο.

H δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το Game 4 είναι η εξής: Τόμας Ουόκαπ, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Αϊζέια Κάνααν, Μόουζες Ράιτ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μουσταφά Φαλ, Ίγκνας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ.

🔴 Sportal Euroleague Show με Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα για το Game 3

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!