Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη... μάχη για το προβάδισμα στα playoffs

Ουόκαπ - Σλούκας

i

©Intime

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη... μάχη για το προβάδισμα στα playoffs

Νίκος Καλαμπάκας 10:11 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 17.05.2024

Ο παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Μακάμπι στο Βελιγράδι στις 20.00 με στόχο να κάνει break στο break, ενώ ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να πάρει το προβάδισμα από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, στις 21.30.

Στη μάχη των Playoffs της Euroleague ρίχνονται ξανά σήμερα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός με στόχο να πάρουν το προβάδισμα έναντι των Μπαρτσελόνα και Μακάμπι αντίστοιχα.

Την αρχή κάνουν οι πράσινοι οι οποίοι στις 20.00 φιλοξενούνται στο Βελιγράδι από τη Μακάμπι, στην πιο επεισοδιακή σειρά των φετινών playoffs. Η ομάδα του Ισραήλ έκανε το Break στο πρώτο ματς και απόψε το βράδυ θα επιδιώξει να εξαργυρώσει τη νίκη της στην Αθήνα, παίρνοντας τη νίκη και μαζί το προβάδισμα για την πρόκριση.

Για τους πράσινους δεν θα είναι στην αποστολή ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ που βρίσκεται στην πατρίδα του για εξετάσεις. Ο Αταμάν αναμένεται να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος θα πάρει θέση και στο «4», καλύπτοντας το κενό του Ισπανού.

Στον αντίποδα, αγωνία επικρατεί στους Ισραηλινούς για το αν θα μπορέσει ή όχι να αγωνιστεί ο Μπόλντγουιν. Ο Αμερικάνος γκαρντ θα κάνει μαγνητική σήμερα το πρωί και από τα αποτελέσματά της θα εξαρτηθεί αν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 20.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 4, ενώ θα έχει ζωντανή κάλυψη και από το Sportal.gr.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 21.30 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα. Οι Πειραιώτες έσπασαν την έδρα των Καταλανών στο πρώτο ματς και απόψε θα προσπαθήσουν να πάρουν ξανά προβάδισμα στη σειρά.

Με Παπανικολάου ο Ολυμπιακός στο Game 3 με την Μπαρτσελόνα
EUROLEAGUE

12:47 - 29.04.2024

Με Παπανικολάου ο Ολυμπιακός στο Game 3 με την Μπαρτσελόνα

Ο Κώστας Παπανικολάου θα αγωνιστεί στο Game 3 του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (30/4, 21:30), όπως έκανε γνωστό ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του στη Media Day εν όψει του αγώνα με τους Καταλανούς. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» απουσίασε από τα δύο πρώτα ματς της σειράς, καθώς ταλαιπωρούνταν από ίωση.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αγωνιστεί σε γεμάτο ΣΕΦ, αφού έχει ανακοινώσει sold out τόσο στο σημερινό ματς, όσο και σε αυτό της Πέμπτης 2/5.

Επιστροφή για τον αρχηγό, Κώστα Παπανικολάου που αναμένεται να δώσει έξτρα λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Με όλους του τους παίκτες στην Αθήνα ο Γκριμάου που θα έχει πλήρη σύνθεση στο game 3.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 21.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NovasportsPrime, ενώ θα έχει και live κάλυψη από το Sportal.gr.