Η απάντηση του Κάτας για τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού: «Δεν μου κάνει εντύπωση η συμπεριφορά τους»

Η απάντηση του Κάτας για τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού: «Δεν μου κάνει εντύπωση η συμπεριφορά τους»

Γιάννης Πάλλας 22:19 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 16.05.2024

Ο προπονητής της Μακάμπι Όντεντ Κάτας σχολίασε τα παράπονα του Παναθηναϊκού AKTOR στα δυο πρώτα παιχνίδια των playoffs

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι έτοιμη για το Game 3 της Euroleague με τον Παναθηναϊκό AKTOR στη «Χάλα Πιονίρ» του Βελιγραδίου το βράδυ της Τρίτης (30/4, 20:00) και ο Όντεντ Κάτας μίλησε για την αναμέτρηση, την περίπτωση του Ουέιντ Μπάλντγουιν, ενώ απάντησε και στις διαμαρτυρίες του «πρασίνων» στα πρώτα δυο ματς.

«Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι» υποστήριξε ο τεχνικός της Μακάμπι και συνέχισε: «Στο δεύτερο παιχνίδι ο Παναθηναίκός έπαιξε πιο επιθετικά και με περισσότερη ενέργεια. Αντέδρασαν στο δεύτερο παιχνίδι, τώρα ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε εμείς! Τους επιτρέψαμε να σημειώσουν πολλούς πόντους από δεύτερες επιθέσεις, σε κάτι που είμαστε καλύτεροι».

Όσον αφορά τον Ουέιντ Μπάλντγουιν και την κατάσταση του επισήμανε: «Πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο, θα υποβληθεί σε άλλη μαγνητική τομογραφία και θα μάθουμε περισσότερα. Έκανε θεραπεία σήμερα, θα δούμε πώς θα νιώσει μετά την προπόνηση και μετά την μαγνητική τομογραφία θα πάρουμε την απόφαση».

Και συμπλήρωσε: «Η απουσία του Μπάλντγουιν είναι σημαντική. Θα αισθανόμουν καλύτερα αν ήμασταν πλήρεις, καθώς θα μπορούσαμε να μοιράσουμε καλύτερα τον χρόνο συμμετοχής των παικτών μας».

Στη συνέχεια, ο Όντεντ Κάτας ρωτήθηκε για τη διαιτησία και τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού AKTOR, του προπονητή Εργκίν Αταμάν και του «ισχυρού άνδρα» της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και απάντησε: «Δεν με εκπλήσσει η συμπεριφορά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, αλλά ούτε και με επηρεάζει. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο μπάσκετ και σε προσωπικό επίπεδο δεν το αφήνω να με επηρεάσει, αλλά δεν με εκπλήσσει. Ας ελπίσουμε ότι οι παίκτες θα το δεχτούν με τον ίδιο τρόπο».

Από την πλευρά του ο πάουερ φόργουορντ της Μακάμπι Τζέιμς Γουέμπ, τόνισε: «Δεν κοιτάζουμε μακριά, μένουμε στο παρόν, θέλουμε την νίκη και από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Πρέπει να μείνουμε μαζί, να είμαστε ομάδα. Είναι μία πολύ σκληρή σειρά με μεγάλες δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσουμε και είτε έτσι, είτε αλλιώς, πρέπει να τα καταφέρουμε. Περιμέναμε γι' αυτή την κατάσταση όλη τη χρονιά. Πρέπει να παίξουμε με ενέργεια. Εγώ θέλω να βάλω μερικά σουτ, πρέπει να βάλω μερικά σουτ».