Σατοράνσκι: «Ακόμα θυμάμαι το τρίποντο του Πρίντεζη το 2015» (vid)

Σατοράνσκι: «Ακόμα θυμάμαι το τρίποντο του Πρίντεζη το 2015» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:40 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 16.05.2024

Ο Τόμας Σατοράνσκι μίλησε για το game 3 της σειράς Ολυμπιακός - Μπαρτσελονα και πέραν της ανάλυσης της αναμέτρησης, θυμήθηκε και το μεγάλο τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη το 2015.

Η Μπαρτσελόνα έφτασε στο ΣΕΦ και ετοιμάζεται για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακός, το τρίτο της σειράς των Playoffs της Euroleague, με τον Τόμας Σατοράνσκι, μιλώντας στον ελληνικό Τύπο, να σχολιάζει την αναμέτρηση και να θυμάται το… 2015 και το τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τόμας Σατοράνσκι:

«Πρέπει να κερδίσουμε εδώ ένα ματς και θα είναι τρομερά δύσκολο σε αυτό το περιβάλλον. Ξέρουμε πώς πρέπει να παίξουμε για να είμαστε επιτυχημένοι, αλλά ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετική ομάδα, ειδικά στην άμυνα. Θα πρέπει για 40 λεπτά να μην τους δίνουμε εύκολους πόντους και να κάνουν μην κάνουμε εύκολα λάθη.

Είναι σημαντικό για αυτούς που θα τον έχουν. Είναι σπουδαίος παίκτης με τρομερή εμπειρία και έχει υπάρξει σε πολλά παρόμοια παιχνίδια. Έχει εμπειρία και μέγεθος. Θα είναι επιπλέον πρόκληση για εμάς και μετά την καλή δουλειά που έκαναν οι συμπαίκτες του και έφεραν τη σειρά στο 1-1, θα έχει επιπλέον κίνητρο.

Γενικά ο Ολυμπιακός δεν τα παρατά ποτέ. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις απέναντί τους. παίζουν σκληρά, έχουν μέγεθος, παίζουν αλλαγές και σε τιμωρούν για κάθε λάθος σου. Θα παιχτεί κατοχή με κατοχή.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο. Θα τα δώσουμε όλα στο παρκέ και θα δούμε από εκεί τι μπορεί να γίνει.

Η σειρά του 2015 είναι στο παρελθόν αλλά κάθε εμπειρία μπορεί να σε βοηθήσει. Έχω στο μυαλό μου το πόσο δύσκολο είναι να παίζεις εδώ και το πόσο συγκεντρωμένος θα πρέπει να είσαι. Θυμάμαι το κοινό και περιμένω να είναι το ίδιο. είδη εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και θα υπάρχει πολλή ενέργεια από τον κόσμο. Ελπίζω να αποτελέσει μάθημα εκείνη η σειρά και να με βοηθήσει στα επόμενα ματς.

Εννοείται το έχω στο μυαλό μου. Ήταν σπουδαίο σουτ και σκότωσε το όνειρό μας για το Φάιναλ 4, αλλά το να είμαι κομμάτι εκείνου του αγώνα ήταν σημαντικό για εμένα. Ήμουν νεαρός παίκτης και ελπίζω να μην υπάρξει κάτι σαν αυτό τώρα».

Η ομιλία του Χρήστου Μπαφέ στους παίκτες: «Είμαστε σε αποστολή – Μην μιλήσετε καθόλου στους διαιτητές» (vid)
EUROLEAGUE

14:06 - 29.04.2024

Η ομιλία του Χρήστου Μπαφέ στους παίκτες: «Είμαστε σε αποστολή – Μην μιλήσετε καθόλου στους διαιτητές» (vid)

Ο Χρήστος Μπαφές, ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, μίλησε στους παίκτες ενόψει του Game 3 με την Μπαρτσελόνα, θέλοντας έτσι να τους προετοιμάσει για τα όσα συμβούν στο παρκέ του ΣΕΦ.