Ο Ναν απάντησε για το μέλλον του: «Ακόμα περιμένω...»

Κέντρικ Ναν

Ο Ναν απάντησε για το μέλλον του: «Ακόμα περιμένω...»

Sportal newsroom 21:13 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:23 - 23.04.2024

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για τις «μάχες» κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και επεσήμανε πως ο στόχος του είναι να κατακτήσει την Euroleague με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ένα από τα πρόσωπα της σεζόν για τον Παναθηναϊκό AKTOR είναι ο Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός γκαρντ διακρίνεται για τη συνέπειά του στο σκοράρισμα και ενόψει της σειράς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στάθηκε στο match-up με τον Ουέιντ Μπόλντουιν, αλλά και τον μεγάλο στόχο του, να κατακτήσει την Euroleague με το τριφύλλι.

Εντυπωσιακές εικόνες: Το ΟΑΚΑ «βάφτηκε» στα χρώματα του Παναθηναϊκού με εκπληκτικό κορεό
EUROLEAGUE

20:42 - 23.04.2024

Εντυπωσιακές εικόνες: Το ΟΑΚΑ «βάφτηκε» στα χρώματα του Παναθηναϊκού με εκπληκτικό κορεό

Το ΟΑΚΑ έβαλε τα γιορτινά του, για να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Game 1 κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους φίλους των «πράσινων» που γέμισαν το γήπεδο να ετοιμάζουν ένα εντυπωσιακό κορεό.

Όσα είπε ο Κέντρικ Ναν μιλώντας στα κανάλια Novasports:

Αρχικά ανέφερε: «Η προετοιμασία μας αυτή την εβδομάδα ήταν πολύ καλή. Είμαστε προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση και την σειρά. Ξέρουμε ότι χάσαμε δύο ματς φέτος από τη Μακάμπι νωρίς στη σεζόν και είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Θα είναι διασκεδαστικό. Δεν προγραμματίζω να αφήσω τη Μακάμπι να έρθει στο ΟΑΚΑ και να μας κερδίσει. Αναμένω να βγούμε στο παρκέ έτοιμοι να παίξουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Για την κόντρα με τον Ουέιντ Μπόλντουιν είπε: «Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Μπόλντγουιν. Είναι απλά ο ανταγωνισμός. Λίγη συζήτηση στα social media το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον. Είναι διασκεδαστικό και ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω. Ο Γουέιντ έχει κάνει πολύ καλή σεζόν φέτος μέχρι τώρα. Προφανώς αυτό που έγραψα δημιούργησε μία "σπίθα", εκείνος είδε όλη την έκταση που πήρε το θέμα, οπότε είμαι προετοιμασμένος να τον δω να παίζει το καλύτερο του μπάσκετ».

Για το «κλειδί» της σειράς με τους Ισραηλινούς: «Φυσικά και η άμυνα είναι το κλειδί. Όπως ξέρουμε έχουν δύο τρομερούς combo guard, τους Μπόλντγουιν και Μπράουν. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν έτοιμοι για να παίξουν, διαθέτουν εμπειρία, οπότε περιμένουμε το καλύτερο τους μπάσκετ, όμως θα είμαστε έτοιμοι αμυντικά».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο μέλλον του στο «τριφύλλι»: «Ακόμη περιμένω. Πρέπει να το συζητήσω με την οικογένεια μου πρώτα, θέλω να τελειώσω την σεζόν συγκεντρωμένος και να καταφέρω να κατακτήσω την κούπα της Euroleague».

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 1 των playoffs