Στο ΟΑΚΑ ο Μάικ Μπατίστ - Αποθέωθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού (vid)

Στο ΟΑΚΑ ο Μάικ Μπατίστ - Αποθέωθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 20:15 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:38 - 23.04.2024

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sportal, ο Μάικ Μπατίστ είναι στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ένας γνώριμος από τα παλιά βρίσκεται απόψε στο κλειστό των του ΟΑΚΑ.

Ο λόγος για τον Μάικ Μπατίστ ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα και δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας, με την οποία έζησε μεγάλες επιτυχίες και να παρακολουθήσει από κοντά τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα playoffs της EuroLeague.

Κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει το Sportal, στην εκπομπή Sportal EuroLeague Show την περασμένη Παρασκευή (19/4) μετά την αναμέτρηση με το Περιστέρι.

Μάλιστα, τη στιγμή που ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR έκανε την εμφάνιση του στο ΟΑΚΑ γνώρισε την αποθέωση, με τον κόσμο του Τριφυλλιού να σηκώνεται όρθιος και να αποθεώνει τον δικό του «μπουλντόζα», ο οποίος έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Μάικ Μπατίστ θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι την Παρασκευή το πρωί και θα δώσει το παρών και στο Game 2. Όπως χαρακτηριστικά έλεγε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, μάλιστα, θα ανανεώσει το ραντεβού του με τους «πράσινους» για το... Βερολίνο.

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 1 των playoffs