Το μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη «μάχη» με τη Μακάμπι: «Καλή επιτυχία αδέρφια»

ΟΑΚΑ

i

© Intime

Το μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη «μάχη» με τη Μακάμπι: «Καλή επιτυχία αδέρφια»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:35 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 23.04.2024

Σε ρυθμούς Μακάμπι κινούνται άπαντες στο «στρατόπεδο» της ΚΑΕ και ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η πιο μεγάλη ώρα για τον Παναθηναϊκό έφτασε!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα κοντραριστεί με τη Μακάμπι στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (23/4, 20:30), στο πλαίσιο του Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague.

Με αφορμή αυτήν την σπουδαία μάχη του «τριφυλλιού», η «πράσινη» ΠΑΕ έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τα social media, δίνοντας τις ευχές της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Καλή επιτυχία αδέρφια», έγραψε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σχορτσιανίτης: «Ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί λόγω έδρας αλλά θα ήθελα τη Μακάμπι στο Final 4»

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης μίλησε σε Μέσο του Ισραήλ για αυτήν την πρώτη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ κι όχι μόνο.

Ο Έλληνας πρώην καλαθοσφαιριστής που στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες και των δύο αντιπάλων, τόνισε ότι επιθυμία του είναι να πάρει η Μακάμπι τη σειρά, όμως στα προγνωστικά του έχρισε φαβορί την ελληνική ομάδα, ενώ ανέλυσε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα είπε για:

-τα match up που θα κρίνουν τη σειρά:

«Η Μακάμπι έχει τον Μπόλντγουιν, τον Μπράουν και τον Μπλατ στην περιφέρεια, αλλά έχουν δύσκολο έργο να σταματήσουν τον Σλούκα, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση και τον εμπιστεύεται πολύ η ομάδα του. Επίσης ο Μήτογλου και ο Χουάντσο παίζουν πολύ καλά στο ‘4’. Και φυσικά υπάρχει ο Ναν που είναι ένας φοβερός σκόρερ. Η Μακάμπι θα πρέπει να δώσει το 100% και στα πέντε ματς».

-τη μονομαχία Ναν-Μπόλντγουιν και τη διαμάχη τους στα social media:

«Είναι και οι δύο μεγάλοι σκόρερ. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω. Εγώ όταν έπαιζα δεν πολυμιλούσα πριν τους αγώνες».

Ο Λεσόρ απάντησε για το αν θα κουρευόταν σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κατακτήσει την Euroleague και το στούντιο έπεσε κάτω από τα γέλια (vid)
EUROLEAGUE

15:23 - 23.04.2024

Ο Λεσόρ απάντησε για το αν θα κουρευόταν σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κατακτήσει την Euroleague και το στούντιο έπεσε κάτω από τα γέλια (vid)

Απολαυστικός ήταν ο Ματίας Λεσόρ στο PS Blog. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού απάντησε με χιούμορ στις ερωτήσεις που του έγιναν και μοίρασε χαρά στους θεατές και σε όσους βρέθηκαν στο στούντιο!

-το γεγονός ότι η Μακάμπι δεν έχει έδρα:

«Είναι λυπηρό, γιατί η Μακάμπι χρειάζεται τον κόσμο της».

-την πρόβλεψή του για τη σειρά:

«Αν μιλήσω αντικειμενικά και όπως το σκέφτομαι, ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί γιατί έχει την έδρα, αλλά αυτό που πραγματικά θέλω είναι να κερδίσει ένα ματς στο ΟΑΚΑ και να πάρει τη σειρά (γέλια). Θα είναι σημαντικό για τους φιλάθλους με τα όσα έγιναν φέτος με τον πόλεμο να πάνε στο Final 4».

-την καριέρα του Σπανούλη ως προπονητή:

«Είναι εξαιρετική. Είναι και προπονητής στην Εθνική ομάδα, κάτι που μας ενθουσιάζει όλους. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν. Θα πάει στο Final 4 του BCL ως προπονητής του Περιστερίου bwin και του εύχομαι τα καλύτερα».

-το αν θα γινόταν ο ίδιος προπονητής:

«Όχι, όχι. Δεν πιστεύω πως υπάρχει κανένας λόγος να γίνει προπονητής. Πρώτον, γιατί η πίεση και οι ώρες δουλειάς είναι τρελές. Εγώ χαίρομαι να είμαι σπίτι με τα παιδιά μου».