Με Γκραντ και όλα του τα «όπλα» ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Οι δωδεκάδες των ομάδων

Με Γκραντ και όλα του τα «όπλα» ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Οι δωδεκάδες των ομάδων

Ηλίας Λαλιώτης 19:33 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 23.04.2024

Παναθηναϊκός AKTOR και Μακάμπι Τελ Αβίβ κοντράρονται στο Game 1 των playoffs της EuroLeague χωρίς απουσίες.

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφει στα playoffs μετά από 5 χρόνια τον βρίσκει να κοντράρεται με την ομάδα που είχε αντιμετωπίσει την τελευταία χρονιά (2012) που προχώρησε μέχρι τo Final Four.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται για μια ακόμα φορά στον δρόμο του και παρότι τερμάτισε στην 7η θέση της regular season, είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει μέχρι τώρα τη φετινή σεζόν.

Στην προσπάθεια για να φτάσει στο 1-0 στη σειρά των playoffs ο Εργκίν Αταμάν θα έχει ένα πλήρες ρόστερ. Ο Τζέριαν Γκραντ ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και επιστρέφει στη δράση. Απομένει, ωστόσο, να φανεί η αγωνιστική του ετοιμότητα, μιας και έχει μόλις δύο προπονήσεις στα πόδια του όλο αυτό το διάστημα.

Πλήρης είναι και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Οντέντ Κάτας να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα σε μια ακόμα επιστροφή του στο ΟΑΚΑ.

Οι δωδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός AKTOR (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Γκραντ, Παπαπέτρου, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Ερνανγκόμεθ, Γκριγκόνις.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Κάτας): Κλίβελαντ, Γουέμπ, Μπράουν, Μπόλντγουιν, Σόρκιν, Ντιμπαρτολομέο, Ριβέρο, Κοέν, Τόμασον, Νίμπο, Μπλατ, Κόλσον.