Πλησιάζει στην Ευρώπη και σε ομάδα… έκπληξη ο Κέντρικ Ναν!

Κέντρικ Ναν

i

©Photo by Scott Taetsch/Getty Images

Πλησιάζει στην Ευρώπη και σε ομάδα… έκπληξη ο Κέντρικ Ναν!

Νίκος Καλαμπάκας 12:50 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 12.10.2023

Ένας παίκτης που απασχόλησε έντονα τα ελληνικά Μέσα, καθώς βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο Κέντρικ Ναν, φαίνεται ότι παίρνει τη μεγάλη απόφαση να στραφεί στην Ευρώπη, με την Αρμάνι να έχει μπει πολύ δυναμικά για την απόκτησή του.

Βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για μεγάλη διάρκεια του καλοκαιριού, ωστόσο, ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στις ΗΠΑ για να κυνηγήσει το όνειρο της επιστροφής του στο NBΑ. Ο λόγος για τον Κέντρικ Ναν, που φαίνεται ότι παίρνει τελικά τη μεγάλη απόφαση να ξενιτευτεί για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Αμερικανός γκαρντ με σπουδαία θητεία κυρίως στους Μαϊάμι Χιτ δεν έχει λάβει τις προτάσεις που θα περίμενε ή που θα επιθυμούσε από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Sportal, είναι όλο και πιο κοντά να πει το «ναι» στη μετακόμισή του στην Ευρώπη.

Ο αριστερόχειρας γκαρντ, που έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, παραμένει στις λίστες των κορυφαίων ομάδων της Euroleague, ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή που έχει πάρει πιο ζεστά το θέμα από οποιαδήποτε άλλη, είναι η Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Έτορε Μεσίνα μετά το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» με την απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς, επιθυμεί ακόμα ένα σπουδαίο όνομα στην περιφέρεια ώστε να αποτελέσει το σημείο αναφοράς των πρωταθλητών Ιταλίας και από τη γραμμή των κοντών.

Χωρίς τον Σλούκα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάγερν - Το πλήρες πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της EuroLeague
EUROLEAGUE

09:49 - 12.10.2023

Χωρίς τον Σλούκα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάγερν - Το πλήρες πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της EuroLeague

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός παραμένει στην έδρα του και φιλοξενεί σε αυτή την Μπάγερν Μονάχου. Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση και οι «πράσινοι» αναζητούν μία νίκη για να αρχίσουν να παίρνει μπρος η... μηχανή - Η Αναντολού Εφές αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι της ημέρας που ξεχωρίζει από απόσταση!

Αυτή τη στιγμή, στο ρόστερ υπάρχει και ο Καναδός πόιντ – γκαρντ, Κέβιν Πάνγκος, που αποκτήθηκε μετά… βαΐων και κλάδων από τους Καβαλίερς, όταν έμεινε ελεύθερος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες, κυρίως λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών του και κατ’ επέκταση λόγω της φτωχής του απόδοσης, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι δεν μπορέσει ποτέ να βρει ρυθμό.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες, αφού και η σεζόν στο NBA αρχίζει τις επόμενες μέρες, ενώ και στη Euroleague, ο… μαραθώνιος είναι ήδη σε εξέλιξη.