Ναν: «Τιμή να παίζεις για τον Παναθηναϊκό - Είμαι έτοιμος για τον Ολυμπιακό»

Κέντρικ Ναν

i

© Intime

Ναν: «Τιμή να παίζεις για τον Παναθηναϊκό - Είμαι έτοιμος για τον Ολυμπιακό»

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως είναι έτοιμος για την μεγάλη αναμέτρηση στο ΣΕΦ (14/3).

Ο Κέντρικ Ναν είχε 10 πόντους απέναντι στη Βιλερμπάν, με τον σταρ του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος της αναμέτρησης, να μιλάει στη NOVA και να λέει ενδιαφέροντα πράγματα.

Ο Αμερικανός τόνισε πως είναι τιμή να παίζεις στον Παναθηναϊκό ενώ αναφορικά με το ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στον Ολυμπιακό δήλωσε έτοιμος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμετα της NOVA ο Κέντρικ Ναν:

«Είναι τιμή να παίζεις για τον Παναθηναϊκό, μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα. Πάντα μου δείχνουν την αγάπη τους οι φίλαθλοι, παντού, στον δρόμο, στην αγορά. Μου αρέσει πολύ η ενέργεια και η πόλη».

Για το ντέρμπι του ΣΕΦ: «Είμαι έτοιμος για τον Ολυμπιακό, πάντα είμαι έτοιμος. Δε μας άρεσε που χάσαμε την τελευταία φορά. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, να είμαστε πιο επιθετικοί και να πάρουμε τη νίκη».

Για το πως προετοιμάζεται ο ίδιος για τα παιχνίδια: «Η προετοιμασία μου πάντα είναι ίδια με όποιον και αν παίζουμε κι έτσι παραμένω συνεπής».

«Μωβ καταιγίδα» για 10 λεπτά στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό AKTOR και τώρα... Ολυμπιακός!
EUROLEAGUE

23:07 - 08.03.2024

«Μωβ καταιγίδα» για 10 λεπτά στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό AKTOR και τώρα... Ολυμπιακός!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έπαιξε με τη φωτιά για 30 λεπτά, αλλά ήταν καταιγιστικός στην τέταρτη περίοδο, επικράτησε με 85-67 της Βιλερμπάν και πάει στο ΣΕΦ να κάνει το αποφασιστικό βήμα για το πλεονέκτημα κόντρα στον Ολυμπιακό.

🔴Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν 85-67: Κατάπιε τους Γάλλους στο ΟΑΚΑ και πάει ΣΕΦ για ντέρμπι 4άδας!