«Παρακαλείται ο επιβάτης Ναν Κέντρικ να προσέλθει...»: Επικό σκηνικό με τον Αμερικανό στο αεροδρόμιο

Κέντρικ Ναν

«Παρακαλείται ο επιβάτης Ναν Κέντρικ να προσέλθει...»: Επικό σκηνικό με τον Αμερικανό στο αεροδρόμιο

Χρήστος Τσάλτας 11:18 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:27 - 14.02.2024

Παρ ολίγον απρόοπτο με τον Κέντρικ Ναν κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού AKTOR για το Ηράκλειο, με τον Αμερικανό γκαρντ να μπαίνει τελευταίος στο αεροπλάνο. Διαβάστε το γιατί.

Το πρωί της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός AKTOR αναχώρησε για την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα το Ηράκλειο, ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Το «τριφύλλι» θέλει να επιστρέψει στην κατάκτηση τίτλων, έπειτα από την περσινή σεζόν και για το λόγο αυτό ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του προετοιμάστηκαν εντατικά.

Η πράσινη αποστολή αναχώρησε το πρωί από την Αθήνα με προορισμό το Ηράκλειο, σε μια πτήση που περιλάμβανε και την ΑΕΚ, με τους ανθρώπους των δύο ομάδων να τα λένε σε πολύ καλό κλίμα.

Κατά την αναχώρηση των αποστολών όμως, αλλά και του αεροπλάνου για την Κρήτη γενικότερα, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Πρωταγωνιστής ήταν ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος άργησε να μπει στο αεροπλάνο.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την αναχώρηση των ομάδων και ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, ο Αμερικανός γκαρντ απουσίαζε και μάλιστα έγινε σχετική αναγγελία από τα μεγάφωνα ώστε να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος.

Όταν αντιλήφθηκε πως από τα μεγάφωνα ακούστηκε το όνομά του σηκώθηκε και έφυγε τρέχοντας προς την πύλη του διαδρόμου αναχωρήσεων, μπαίνοντας τελευταίος από τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν.