Στην ίδια πτήση για Ηράκλειο ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Στην ίδια πτήση για Ηράκλειο ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Χρήστος Τσάλτας 09:27 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 14.02.2024

Το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας είναι προ των πυλών με τις αποστολές ΑΕΚ και Παναθηναϊκού να ταξιδέψουν με την ίδια πτήση.

Σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδας κινείται το ελληνικό μπάσκετ, με την Κρήτη να γίνεται επίκεντρό λόγω του Final 8. Τα μεγάλα ονόματα της λίγκας αναμένεται να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησαν οι πρώτες αναχωρήσεις ομάδων για την Κρήτη, με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να ανοίγουν τον χώρο.

Οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στον πρώτο προημιτελικό στο κλειστό Δύο Αοράκια του Ηρακλείου και το πρωί αναχώρησαν μαζί από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στα Σπάτα. Οι δυο ομάδες έχουν αρκετούς κοινούς γνωστούς και τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της πτήσης, δείχνοντας πως δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα έξω από τις τέσσερις γραμμές.

Το πλήρες πρόγραμμα του Final 8: Οι μέρες, οι ώρες και τα κανάλια
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

13:48 - 07.02.2024

Το πλήρες πρόγραμμα του Final 8: Οι μέρες, οι ώρες και τα κανάλια

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ το πλήρες πρόγραμμα, οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί το τριήμερο 15-18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Τα πηγαδάκια σε όλη τη διάρκεια ρησ ανακοπής για την πτήση ήταν πολλά και άπαντες προσπαθούσαν να γεμίσουν το χρόνο τους με χαλαρές συζητήσεις και πολλά χαμόγελα.