«Τρελάθηκε» ο Ντουράντ με την 70άρα του Εμπίντ: «Έβαλε 70;» (vid)

«Τρελάθηκε» ο Ντουράντ με την 70άρα του Εμπίντ: «Έβαλε 70;» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 11:19 - 23.01.2024

Ο Τζοέλ Εμπίντ διέλυσε όλα τα κοντέρ στο παιχνίδι των Σίξερς με τους Σπερς, σταματώντας στους 70 πόντους, προκαλώντας μια τρομερή αντίδραση από πλευράς Κέβιν Ντουράντ.

Η βραδιά άνηκε στον Τζοέλ Εμπίντ. Ανήμερα της 18ης επετείου της βραδιάς 81 πόντων του Κόμπε Μπράιαντ, ο ηγέτης των Φιλαδέλφεια 76ερς πήρε κάτι από την Mamba Mentality και φόρτωσε το καλάθι των Σαν Αντόνιο Σπερς με 70 πόντους.

Η επίδοση αυτή αποτελεί ρεκόρ καριέρας για τον ηγέτη των Σίξερς, που το ερχόμενο καλοκαίρι θα βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Team USA, ενώ παράλληλα είναι ρεκόρ στην ιστορία του οργανισμού των Σίξερς, καθώς για πρώτη φορά ένας παίκτης της ομάδας πετυχαίνει 70 πόντους σε ένα παιχνίδι.

Αυτή η επίδοση έμελλε να έρθει από τον ηγέτη και σημείο αναφοράς όλου του οργανισμού, που τα τελευταία χρόνια κουβαλάει στις πλάτες του την ομάδα στην επίθεση, έχοντας ως στόχο να την οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Τα νέα για την μεγάλη εμφάνιση του Τζοέλ Εμπίντ ταξίδεψαν γρήγορα και έγιναν viral. Με το πέρας του αγώνα των Φοίνιξ Σανς με τους Σικάγο Μπουλς, μάλιστα, ο Κέβιν Ντουράντ δεν έκρυψε τον θαυμασμό και την έκπληξή του για την επίδοση αυτή.

Όταν ενημερώθηκε πως ο Εμπίντ πέτυχε 70 πόντους ήταν αφοπλιστικός. «70; 70; Σκ..α», ήταν η χαρακτηριστική αντίδραση, με τον KD να λέει τα πάντα μέσα σε 3 λέξεις!