Δάκρυσε ο Πόρτερ μετά το τελευταίο του ματς με τον ΠΑΟΚ (vid)

Δάκρυσε ο Πόρτερ μετά το τελευταίο του ματς με τον ΠΑΟΚ (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:46 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:34 - 29.05.2024

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιο ήταν εκπληκτικός στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι και αρκετός για να γλιτώσει την ομάδα του από την ήττα, με τον Αμερικανό σταρ να δακρύζει μετά το τέλος του αγώνα, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ ολοκλήρωσε την θητεία του στον ΠΑΟΚ, δείχνοντας το υπέρμετρο ταλέντο του και δείχνοντας πως είναι εδώ και μπορεί να βοηθήσει οποιδήποτε ομάδα στο μέλλον.

Ο Αμερικανός σταρ, τα λάθη του οποίου τον άφησαν εκτός ΝΒΑ, έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας σε αυτό την καλύτερή του εμφάνιση με τον Δικέφαλο και λέγοντας έτσι το «αντίο» στον κόσμο με τον καλύτερο τρόπο, παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ ολοκλήρωσε την παρουσία του στον ΠΑΟΚ με απίστευτη εμφάνιση, όπως είπαμε, καθώς σημείωσε τριπλ νταμπλ, με 23 πόντους (9/21 σουτ εντός παιδιάς), 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ, συγκεντρώνοντας 32 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης,

Παρόλα αυτά, δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, με τον ίδιο να ξεσπά μετά το τέλος του αγώνα και να δακρύζει, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να το αντιλαμβάνεται και να τον αποθεώνει για τα όσα προσέφερε στον σύλλογο.

Το βίντεο με τα δάκρυα του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ:

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο Sportal: «Πρόκληση η Ρεάλ για εμάς - Επέστρεψα στον Ολυμπιακό για να πάρω την Ευρωλίγκα»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

11:05 - 18.05.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο Sportal: «Πρόκληση η Ρεάλ για εμάς - Επέστρεψα στον Ολυμπιακό για να πάρω την Ευρωλίγκα»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στο Sportal για το Final 4, τον Ολυμπιακό, την κατάστασή του, αλλά και το μεγάλο όνειρο που έχει για την ομάδα του Πειραιά!