Τι έκανε ο Κίναν Έβανς στη μεγάλη νίκη της Ζαλγκίρις κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο

Τι έκανε ο Κίναν Έβανς στη μεγάλη νίκη της Ζαλγκίρις κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο

Χρήστος Τσάλτας 22:10 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 28.03.2024

Η Ζαλγκίρις έφτασε σε ακόμα μια νίκη στην φετινή Euroleague, επικρατώντας της Αρμάνι Μιλάνο, με τον Κίναν Έβανς να δείχνει, για ακόμα μια φορά, τα ηγετικά προσόντα του.

Το απόλυτο σημείο αναφοράς για την φετινή Ζαλγκίρις είναι -χωρίς αμφιβολία- ο Κίναν Έβανς. Ο Αμερικανός γκαρντ της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι έχει πάρει τα κλειδιά της ομάδας του στο επιθετικό κομμάτι και δείχνει πως έχει τον τρόπο να ανεβάσει το αγωνιστικό του επίπεδο, αλλά και της ομάδας του, γενικότερα.

Η Ζαλγκίρις επικράτησε της Αρμάνι, με 87-73, προστατεύοντας την έδρα της για ακόμα ένα παιχνίδι στην τρέχουσα regular seaosn. Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που ο Αμερικανός γκαρντ έκανε... πράγματα και θαύματα στο παρκέ.

Στα 27:56 που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο της Zalgirio Arena, το κοντέρ έγραψε 20 πόντους με 5/7 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 4/4 βολές. Παράλληλα μάζεψε 2 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, είχε 1 κλέψιμο και 1 λάθος, συγκεντρώνοντας 20 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Με σούπερ Έβανς η Ζαλγκίρις έκανε... κηδεία στην Αρμάνι Μιλάνο για την 10άδα
EUROLEAGUE

21:55 - 28.03.2024

Με σούπερ Έβανς η Ζαλγκίρις έκανε... κηδεία στην Αρμάνι Μιλάνο για την 10άδα

Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτή που «καιγόταν» για νίκη, όμως η Ζαλγκίρις με τον Κίναν Έβανς σε εξαιρετική κατάσταση κατάφερε να φτάσει στη νίκη (87-73), απομακρύνοντας τους Ιταλούς από την 10άδα.

Ο Έβανς για ακόμα μια φορά ήταν σε εξαιρετική βραδιά και επιβεβαίωσε τον ντόρο γύρω από το όνομά του, ο οποίος όσο προχωράει η σεζόν και έρχεται το καλοκαίρι γίνεται όλο και πιο έντονος.

Sportal Euroleague Show με Παρτίζαν - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης