Χαμός στο Twitter με Κίναν Έβανς

Κίναν Έβανς

i

Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Χαμός στο Twitter με Κίναν Έβανς

Οι χρήστες του X/Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη την είδηση για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Κίναν Έβανς.

Στην... τσίτα έβαλε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού το σημερινό (26/03) δημοσίευμα της Livesport. Σύμφωνα με όσα αναγράφει, ο Ολυμπιακός κι ο Κίναν Έβανς της Ζάλγκιρις Κάουνας έδωσαν τα χέρια για συνεργασία τη νέα σεζόν.

Μερικά λεπτά αργότερα η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ πήρε θέση για όσα γράφονται για την περίπτωση του 27χρονου Αμερικανού γκαρντ. Βεβαίως, ένα τέτοιο θέμα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο στα social media. Έτσι, λοιπόν η είδηση πως ο Κίναν Έβανς έχει κλείσει στον Ολυμπιακό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στο X/Twitter.

Ένας έγραψε: «1)Νομίζω δεν υπάρχει πιο χαζό επιχείρημα από 'διέψευσε η ομάδα'

Αναμενόμενα ο #OlympiacosBC θα διαψεύσει γιατί η χρονιά τρέχει

Το timing δεν είναι ύποπτο. Μην σοκάρεστε από τώρα γίνονται κινήσεις από όλους. Το θέμα Έβανς παίζει ένα μήνα. Ίσα ίσα που συνήθως η διάψευση επιβεβαιώνει» και πρόσθεσε:

«2) Από εκεί και πέρα ο #OlympiacosBC έχει στεγανά και δεν επηρεάζεται. Και αν κάποιοι παίκτες νιώσουν ανασφαλείς, ας βρουν κίνητρο να ανεβάσουν την απόδοσή τους για να δείξουν ότι αξίζουν για τ χρόνου.

Κανένας "ΑΡΔ" δεν ξύπνησε να επηρεάσει το πώς θ παίξει ένας παίκτης».

Ένας άλλος σχολίασε κάνοντας retweet την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Γρήγορα αντανακλαστικά, την στιγμή που όλα κρίνονται μόνο κακό κάνει η οποία φημολογία για μεταγραφές τύπου Keenan Evans, Dorsey κ ανανεώσεις Cannan κτλ άλλες είναι οι προτεραιότητες αυτή την στιγμή 3 αγωνιστικές πριν τα playoffs. Υγεία όλων των παιχτών κ προσήλωση».

Ενώ, ένας τρίτος έγραψε: «Δυναμώνει ο Ολυμπιακός με Κίναν Έβανς. Πολύ καλή κίνηση. Λογικά χαιρετάει ο Κάναν ή ο γυάλινος Γκος. Ο

@TheShot71 δεν το έβγαλε τυχαία. Ισχύει 100%».

Δείτε μερικά ακόμα σχόλια από χρήστες του X/Twitter: