Ο Κολοσσός φέρνει τον Μπραΐκοβιτς! (vid)

Ο Κολοσσός φέρνει τον Μπραΐκοβιτς! (vid)

Γιάννης Πάλλας 18:29 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:29 - 31.07.2023

Τον Λούκα Μπραΐκοβιτς κλείνει ο Κολοσσός για την ενίσχυση της ρακέτας της ομάδας

Ο σχεδιασμός του Κολοσσού για τη νέα χρονιά συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Ρόδου είναι ένα βήμα από τη συμφωνία με τον Λούκα Μπραΐκοβιτς (24χρ., 2.08)!

Ο Αυστριακός πάουερ φόργουορντ/σέντερ αποτελεί την επιλογή του Κούρο Σεγκούρα για την ενίσχυση της γραμμής των ψηλών του Κολοσσού.

Οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών είναι σε προχωρημένο στάδιο και βρίσκονται στην ανταλλαγή συμβολαίων, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Πέρσι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς έπαιζε στη Ρίο Μπρέογκαν στην Liga Endesa και σε 32 παιχνίδια πρωταθλήματος είχε 3.22 πόντους μέσο όρο, 1.66 ριμπάουντ σε 9.2 λεπτά συμμετοχής και στο Basketball Champions League σε 1 παιχνίδι είχε 3 πόντους και 1 ριμπάουντ σε 8.6 λεπτά συμμετοχής.

Στον Κολοσσό η διοίκηση της ομάδας υλοποιώντας τα «θέλω» του προπονητή απέκτησε και τον Ιωσήφ Κολοβέρο ανακοινώνοντας τη συμφωνία τη Δευτέρα (31/7). 

Ο Βεζένκοφ στο Sportal για τον Σλούκα
EUROLEAGUE

18:13 - 31.07.2023

Ο Βεζένκοφ στο Sportal για τον Σλούκα

Στο στούντιο του Sportal βρέθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του που θα τον βρει στους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά και για την απόφαση του Κώστα Σλούκα να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Ο δυναμικός γκαρντ που έκανε πολύ καλή σεζόν πέρσι με το Λαύριο ενισχύει την περιφερειακή γραμμή, όπου ήδη υπάρχει και ο Ανδρέας Πετρόπουλος. Ακόμη οι Ροδίτες έχουν αποκτήσει και τον Ντάνιελ Ουτόμι.