Προχωράνε τα βελτιωτικά έδρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά (pics)

Εργασίες στο κλειστό του Αγίου Θωμά

i

Sportal

Προχωράνε τα βελτιωτικά έδρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά (pics)

Νίκος Καλαμπάκας 16:53 - 31.07.2023

Το Μαρούσι διαμορφώνει την έδρα του ενόψει της νέα σεζόν που θα το βρει στην Basket League. Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες που γίνονται στα βόρεια προάστια.

Τα έργα βελτίωσης στο κλειστό του Αγίου Θωμά έχουν ξεκινήσει και το Sportal σας παρουσιάζει φωτογραφίες από τις εργασίες.

Το Μαρούσι έχει μετατρέψει το γήπεδό του σε εργοτάξιο, προκειμένου τη νέα σεζόν που θα αγωνιστεί στη Basket League να έχει ένα γήπεδο που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις της κατηγορίας.

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά γίνονται βελτιωτικά έργα και στόχος είναι το κλειστό να είναι έτοιμο μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα των βορείων προαστείων έχει ως στόχο να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ και ένα από τα απαιτούμενα βήματα ήταν η αναβάθμιση της έδρας της, κάτι που τελικά γίνεται πράξη.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες οι βελτιώσεις αφορούν τόσο το παρκέ του κλειστού του Αγίου Θωμά, όσο και τους γύρω χώρους.

Ήδη το παλιό παρκέ έχει ξηλωθεί και έχει δώσει τη θέση του σε νέο.

Πέρα από τις εργασίες στο γήπεδο το Μαρούσι δουλεύει σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να είναι έτοιμο για τη νέα σεζόν. Ο κόουτς της ομάδας, Γιώργος Σκαραφίγκας είναι σε συνεχείς επαφές με τους παίκτες που θέλει να πλαισιώσει την ομάδα τη νέα σεζόν, με τους Χάρη Γιαννόπουλο και Αλέξανδρο Νικολαΐδη να είναι δύο από τους παίκτες που ενδιαφέρουν από την ελληνική αγορά.

Με τον Γιαννόπουλο έχει ήδη υπάρξει συμφωνία και απομένουν τα τυπικά ώστε ο παίκτης να υπογράψει συμβόλαιο και να ανακοινωθεί, ενώ με τον Νικολαΐδη συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις.