Σεγκούρα: «Η εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτό που έπρεπε»
i

©InTime

Σεγκούρα: «Η εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτό που έπρεπε»

Γιάννης Πάλλας 23:09 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:10 - 13.04.2024

Ο προπονητής του Κολοσσού Κούρο Σεγκούρα δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια μετά την ήττα από τον Προμηθέα

Στο άσχημο πρόσωπο του Κολοσσού στο πρώτο ημίχρονο αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας Κούρο Σεγκούρα, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε κυριαρχική την εμάνιση των γηπεδούχων που έβαλαν τις βάσεις στο πρώτο μέρος και έφτασαν στην επικράτηση.

«Αναμφισβήτητα η εμφάνιση μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Ο Προμηθέας ήταν παντού κυριαρχικός στα δίποντα, στα ριμπάουντ, στις ασίστ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καλό στο 2ο ημίχρονο αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε» αρκέστηκε να πει ο Κούρο Σεγκούρα για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Οι Ροδίτες πλέον καλούνται να ανασυνταχθούν και να προετοιμαστούν για το επόμενο παιχνίδι της φάσης των Top-6 της Stoiximan Basket League με τον Άρη το προσεχές Σάββατο (20/4, 17:15) στο «Nick Galis Hall», όπου θα επιδιώξουν να εμφανίσουν ένα καλύτερο πρόσωπο.

Παραλίγο να... αρπαχτούν ο Κάουαν με τον Περάντες λίγο πριν ολοκληρώσει ο Προμηθέας τη νίκη του (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:29 - 13.04.2024

Παραλίγο να... αρπαχτούν ο Κάουαν με τον Περάντες λίγο πριν ολοκληρώσει ο Προμηθέας τη νίκη του (vid)

Λιγότερο από τρία λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης κι ενώ ο νικητής (Προμηθέας) είχε ξεκαθαρίσει, ο Λόντον Περάντες του Κολοσσού έσπρωξε τον Άντονι Κάουαν, ο οποίος ζήτησε τα... ρέστα και λίγο έλειψε να δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση.

Ειδικά στην άμυνα, όπου οι 96 πόντοι που δέχθηκαν οι «θαλασσί» από τον Προμηθέα ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Κούρο Σεγκούρα.