Σεγκούρα: «Περήφανος για τους παίκτες μου, είχαν απόλυτη συγκέντρωση και σωστή νοοτροπία»!
i

©InTime

Σεγκούρα: «Περήφανος για τους παίκτες μου, είχαν απόλυτη συγκέντρωση και σωστή νοοτροπία»!

Γιάννης Πάλλας 21:02 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:02 - 20.04.2024

Ο προπονητής του Κολοσσού Κούρο Σεγκούρα έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του μετά το «διπλό» στο «Nick Galis Hall» επί του Άρη

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο προπονητής του Κολοσσού Κούρο Σεγκούρα, μετά τη νίκη (69-60) επί του Άρη στο «Nick Galis Hall», για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League.

Ο τεχνικός των «θαλασσί» εξήγησε ότι η ομάδα του προερχόταν από εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα στις προπονήσεις αλλά στάθηκε στον τρόπο διαχείρισης της αναμέτρησης.

«Νομίζω ότι το κλειδί για μας ήταν η συγκέντρωση που είχαμε στην άμυνα και σ’ αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Προσπαθήσαμε να αποφύγουμε ορισμένα πράγματα, να αξιοποιήσουμε τα δικά μας πλεονεκτήματα κι αυτό κάναμε πιο στοχευμένα στο τέλος» δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός προπονητής του Κολοσσού Κούρο Σεγκούρα.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι εκεί δείξαμε τη νοοτροπία μας συνεχίζοντας την καλή άμυνα που παίξαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί είχαν απόλυτη συγκέντρωση και σωστή νοοτροπία».

Ο Άρης μπορεί να κέρδισε τα δυο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ωστόσο, η ομάδα της Ρόδου ήταν πανέτοιμη γι’ αυτό το ματς και πολύ καλά διαβασμένη για να αντιμετωπίσει ένα συμπαγές σύνολο, που την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε του Περιστερίου bwin στην Αθήνα.

Η Φενέρμπαχτσε διέλυσε την Νταρουσάφακα με σούπερ Ντόρσεϊ
REST OF THE WORLD

18:18 - 20.04.2024

Η Φενέρμπαχτσε διέλυσε την Νταρουσάφακα με σούπερ Ντόρσεϊ

Η Φενέρμπαχτσε δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Νταρουσάφακα και με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να κάνει σπουδαίο ματς με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ, πήρε τη νίκη με 110-77, στο τελευταίο παιχνίδι της ενόψει Playoffs.

Ο Κούρο Σεγκούρα έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του σε μια δύσκολη έδρα.