Σεγκούρα: «Διπλή νίκη, την αφιερώνουμε στον κόσμο»

Κούρο Σεγκούρα

Σεγκούρα: «Διπλή νίκη, την αφιερώνουμε στον κόσμο»

Sportal newsroom 20:16 - 03.02.2024

Ο Κούρο Σεγκούρα στάθηκε στη σημασία της νίκης απέναντι στην ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε διπλή, ενώ αφιέρωσε το θετικό αποτέλεσμα στους φίλους της Ρόδου.

Μια από τις πιο μεγάλες νίκες των τελευταίων ετών πανηγύρισε ο Κολοσσός Ρόδου, που ισοπέδωσε την ΑΕΚ στο κλειστό της Καλλιθέας και έφτασε εμφατικά στο τελικό 103-80.

Ο Κούρο Σεγκούρα ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, αλλά και την ατμόσφαιρα στο κλειστό της Καλλιθέας, αφιερώνοντας τη νίκη στον κόσμο της Ρόδου, ενώ επεσήμανε πως άπαντες θα πρέπει να συνεχίσουν στον τομέα βελτίωσης.

O προπονητής του Κολοσσού Ρόδου ανέφερε: «Αρχικά, συγχαρητήρια στους παίκτες. Επίσης και στους φιλάθλους μας γιατί η ατμόσφαιρα σήμερα ήταν εκπληκτική. Πήραμε μία σημαντική νίκη, που μπορεί να είναι διπλή, καθώς πήραμε και τη διαφορά των πόντων. Οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να κατάλαβαν ότι παίξαμε με πολλή ενέργεια χάρη σε εκείνους, οπότε το αξίζουν. Τους αφιερώνουμε τη νίκη.

Αλλά, τώρα τελείωσε αυτό το ματς και θα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο. Να είμαστε έτοιμοι για την Καρδίτσα και θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Θα πρέπει να διατηρήσουμε ψηλά τους στόχους μας. Να δουλεύουμε κάθε μέρα με νοοτροπία και να βελτιωνόμαστε σε κάθε τομέα του παιχνιδιού μας».