Έκλεισε τον Γόντικα ο Κολοσσός Ρόδου

Γόντικας

i

©Intime

Έκλεισε τον Γόντικα ο Κολοσσός Ρόδου

Χρήστος Τσάλτας 23:35 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:37 - 30.06.2023

Έτοιμος για το πρώτο μεταγραφικό «χτύπημα» της νέας σεζόν είναι ο Κολοσσός Ρόδου, καθώς έφτασε σε συμφωνία με τον Κωστή Γόντικα, ενισχύοντας σημαντικά την φροντ λάιν του.

Σε ρυθμούς μεταγραφών κινείται ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος ετοιμάζεται για μια σεζόν ιστορική. Οι Ροδίτες συμπληρώνουν 60 χρόνια από την ίδρυσή τους και σε αυτή τη νέα προσπάθεια θα έχουν για πρώτη φορά έναν ξένο κόουτς στην άκρη του πάγκου, τον Κούρο Σεγκούρα.

Ο Σεγκούρα και οι συνεργάτες του έχουν σηκώσει ήδη μανίκια και οι «θαλασσί» ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την πρώτη μεταγραγή τους για τη νέα σεζόν. Αυτή θα είναι ένας παίκτης με σημαντική εμπειρία στην Basket League, που αναμένεται να έχει ρόλο ηγέτη στο πλάνο της νέας σεζόν.

Ο Κωστής Γόντικας μετακομίζει στη Ρόδο, για να αποτελέσει σημείο αναφοράς κοντά στο καλάθι για τους Ροδίτες. Οι ιθύνοντες την ομάδα βρίσκονταν σε επαφές με τον Έλληνα σέντερ, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε Καρδίτσα και ΑΕΚ και το deal έκλεισε, καθώς οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με την εξέλιξη αυτή ο Κολοσσός κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεςι του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, θέλοντας να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Basket League, με τον Γόντικα να είναι ένα από τα «όπλα» του στην προσπάθεια αυτή.

Την περασμένη σεζόν ο Έλληνας σέντερ μέτρησε 5 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 69,2% στα δίποντα στα 9 παιχνίδια που αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, ερχόμενος από τον πάγκο και αλλάζοντας τον ρυθμό με την ενέργειά του.