Ανακοίνωσε Σίμονς ο Κολοσσός Ρόδου

Τζέρελ Σίμονς

i

©Kolossos Rodou BC

Ανακοίνωσε Σίμονς ο Κολοσσός Ρόδου

Νίκος Καλαμπάκας 18:42 - 20.08.2023

Στον Κολοσσό Ρόδου θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο γκαρντ από τις ΗΠΑ, Τζέρελ Σίμονς.

Με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο Τζέρελ Σίμονς.

Ο γκαρντ από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής επιστρέφει στη χώρα μας έπειτα από το 2022, όταν και είχε ενταχθεί για μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού αναφέρει:

Ο Τζέρελ Σίμονς είναι γεννημένος στις 11 Ιουνίου του 1993 στο Μέριλαντ των ΗΠΑ και με ύψος 1,88μ. αγωνίζεται ως γκαρντ. Στην κολεγιακή του καριέρα αγωνίστηκε με το Brevard College (2011-13) και με το Lincoln Memorial University (2014-16).

Πρώτος επαγγελματικός σταθμός τους Σίμονς ήταν η Ρίλσκι της Βουλγαρίας το 2016, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί σε Αργεντινή, Μαυροβούνιο, Λιβύη, Ισλανδία, Γερμανία, Δομινικανή Δημοκρατία και Σενεγάλη. Τον Φεβρουάριο του 2022 ο Σίμονς γνώρισε την ελληνική Basket League με τη φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας.

Τη σεζόν 2022/23 ξεκίνησε στην Τσεχία και τη Νίμπουρκ. Τον Δεκέμβριο μετακόμισε στη Γερμανία και την Μπάμπεργκ. Σε 23 αγώνες στο πρωτάθλημα, είχε κατά μέσο όρο 10,6 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ».

Οι Ροδίτες έτσι προσθέτουν ένα ακόμα «γρανάζι» στη μηχανή τους, μετά τους Μραΐκοβιτς, Καμαριανό, Περάντες και Κολοβέρο.

Ο Κολοσσός θέλει τη νέα σεζόν να φανεί ανταγωνιστικός, κάτι που μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού πρόσφατα ο πρόεδρος της ομάδας, Θεόδωρος Καρατζάς, είχε επισημάνει ότι οι φωτιές που είχαν ξεσπάσει στο νησί τον Ιούλιο θα επηρεάσουν και και την ομάδα.

Η ανάλυση της Εθνικής: Τα δυνατά σημεία, οι αδυναμίες και όλα όσα θέλετε να ξέρετε
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

15:45 - 20.08.2023

Η ανάλυση της Εθνικής: Τα δυνατά σημεία, οι αδυναμίες και όλα όσα θέλετε να ξέρετε

Ο Δημήτρης Ιτούδης κατέληξε στην 12άδα με την οποία θα πορευτεί η Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο των Φιλιππίνων και το Sportal περνάει από... κόσκινο την «γαλανολευκη» λίγες μέρες πριν από την πρώτη «μάχη» της στο τουρνουά.

«Οι πυρκαγιές της Ρόδου αγγίζουν τον Κολοσσό, είναι μεγάλες οι ζημιές που έχουν γίνει σε βασικούς χορηγούς της ομάδας. Θα επηρεαστεί σίγουρα η ομάδα από αυτό το γεγονός. Όμως δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε τον Κολοσσό έτσι. Και εγώ και ο Μελής θα δώσουμε μάχη», είχε πει ο ίδιος.