Κοντρόλ, κεφαλιά και... γκολ από τον Μάριο Χεζόνια - Eυστοχεί ποδοσφαιρικά σε μπασκετικό στόχο (vid)

Κοντρόλ, κεφαλιά και... γκολ από τον Μάριο Χεζόνια - Eυστοχεί ποδοσφαιρικά σε μπασκετικό στόχο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:03 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 18.12.2023

Ο Μάριο Χεζόνια έχει καθιερώσει να παίζει ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσής του πριν τα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης. Και αυτή τη φορά ήταν άκρως εντυπωσιακός και εύστοχος σε ένα γκολ με το κεφάλι στο καλάθι της Ομπραντόιρο.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που κατά τη διάρκεια της προθέρμανσής του για αγώνα μπάσκετ, ο Μάριο Χεζόνια της Ρεάλ Μαδρίτης έπαιζε ποδόσφαιρο. Το έχει ξανακάνει και όλοι γνωρίζουν την άρτια τεχνική του κατάρτιση και με την μπάλα στα πόδια. Μόνο που η συνήθεια του Κροάτη φόργουορντ της Βασίλισσας και αγαπημένου των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά μετατράπηκε σε... λατρεία. 

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κόντρα στη Ομπραντόιρο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Liga Endesa (ισπανικό πρωτάθλημα) ο 28χρονος Κροάτης φόργουορντ έκανε ένα υπέροχο κοντρόλ με το γόνατο, ακολούθως έφερε τη μπάλα του μπάσκετ στο κεφάλι, έκανε μερικές επαναλείψεις και όταν ένοιωσε έτοιμος εκτέλεσε. Και ήταν εύστοχος! Το... πανηγύρισε ποδοσφαιρικά και λίγο αργότερα μαζί με τους συμπαίκτες τους νίκησαν τους γηπεδούχους στο μπάσκετ. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρώτη στο εγχώριο πρωτάθλημα με 13 νίκες σε 14 αγώνες. Ακριβώς την ίδια επίδοση και την ίδια θέση στην κατάταξη έχει και στην EuroLeague. Η Βασίλισσα -όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπης- έχουν μπροστά τους διπλή υποχρέωση αυτή την εβδομάδα και στην περίπτωσή τους θα συναντήσουν Τρίτη (19/12) τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στη βάση τους για να υποδεχθούν την Πέμπτη (21/12) την Παρτίζαν