Θλάση ο Σλούκας, εκτός για 10 ημέρες ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Κώστας Σλούκας

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Θλάση ο Σλούκας, εκτός για 10 ημέρες ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Ηλίας Λαλιώτης 00:41 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 01:40 - 23.01.2024

Ο Κώστας Σλούκας υπέστη θλάση πρώτου βαθμού, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού μένει εκτός για περίπου 10 ημέρες, χάνοντας την αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και να κάνει «αγώνα δρόμου» μήπως προλάβει το παιχνίδι με την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ (31/1).

Ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε στο ντέρμπι της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ήταν όλα ευχάριστα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Κώστας Σλούκας τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και δεν αγωνίστηκε στη συνέχεια, πηγαίνοντας μετά το τέλος του αγώνα στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Η μαγνητική έδειξε πως υπέστη θλάση α' βαθμού στον αριστερό προσαγωγό. 

Αυτό σημαίνει πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR θα μείνει εκτός δράσης για 7 με 10 ημέρες, κάτι που σημαίνει πως δεν θα ταξιδέψει σήμερα (23/1) για το Βελιγράδι και χάνει το παιχνίδι της Πέμπτης (25/1) με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η απουσία του προστίθεται σε αυτές των Λούκα Βιλντόζα (γόνατο) και Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι (σκωληκοειδίτιδα), οι οποίοι παρακολούθησαν το ντέρμπι αιωνίων με πολιτικά από την άκρη του πάγκου, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου μήπως και προλάβει την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (31/1) στο ΟΑΚΑ.