Ο κόσμος της ΑΕΚ «υποκλίθηκε» στον Κουζμίνσκας

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

i

©Intime

Ο κόσμος της ΑΕΚ «υποκλίθηκε» στον Κουζμίνσκας

Χρήστος Τσάλτας 22:41 - 09.12.2023

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ απέναντι στο Μαρούσι με 91-89 και με το πέρας του αγώνα οι φίλοι της Ένωσης αποθέωσαν τον Λιιθουανό φόργουορντ κατά την έξοδό του από το γήπεδο.

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε του Αμαρουσίου με ένα buzzer beater του Κουζμίνασκας και ο κόσμος της στο τέλος του αγώνα αποθέωσε τον Λιθουανό φόργουορντ. 

Ο παίκτης της ΑΕΚ με buzzer beater κάτω από τη ρακέτα, έγραψε τον επίλογο σε ένα φοβερό παιχνίδι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. 

Το καλάθι του αυτό στάθηκε αφορμή να γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο της Ένωσης. Μετά τον αγώνα οι φίλοι των κιτρινόμαυρων χειροκρότησαν τον παίκτη της ομάδας τους, ενώ αυτός ανταπέδωσε την πράξη τους. 

Το πρόγραμμα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Euroleague μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου
EUROLEAGUE

17:18 - 09.12.2023

Το πρόγραμμα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Euroleague μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου της Euroleague, το Sportal σας παρουσιάζει το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν από έναν εντός έδρας αγώνα μέχρι να ολοκληρώσουν τον μισό φετινό... μαραθώνιο, όμως οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν πιο βατούς αντιπάλους.

Το κλειστό των Άνω Λιοσίων «πλημμύρισε» από όμορφιες στιγμές, με την ΑΕΚ να πανηγυρίζει μια ακόμα νίκη, κόντρα στο αξιόμαχο Μαρούσι που λίγο νωρίτερα είχε ισοφαρίσει με απίστευτο τρίποντο του Χιλ.