Το «όλο και καλύτερά» του Κουζμίνσκας που τον ρίχνει στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας

Το «όλο και καλύτερά» του Κουζμίνσκας που τον ρίχνει στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας

Χρήστος Τσάλτας 11:11 - 14.02.2024

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας φώναξε παρών για ακόμα μια φορά, για λογαριασμό της ΑΕΚ, με τον Λιθουανό φόργουορντ να ετοιμάζεται για την επάνοδο του στο παρκέ.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας αναμένεται να πατήσει και πάλι παρκέ και να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό με την ΑΕΚ. Έπειτα από την απουσία του στα τέλη του Δεκέμβρη, λόγω κατάγματος στο χέρι, ο Κούζμι ανέβασε στροφές, σε τέτοιο βαθμό ώστε ο Ηλίας Ζούρος όχι απλά να τον έχει γύρω από την ομάδα αλλά και να τον υπολογίζει ενόψει προημιτελικού.

Ο ίδιος έφτασε στο αεροδρόμιο το πρωί της Τετάρτης και ήταν ευδιάθετος όπως συμβαίνει κάθε φορά. Ακόμα και τώρα άλλωστε δεν έχασε το χαμόγελο και τη θετική διάθεση του, γεγονός που τον βοήθησε να αναρρώσει με τον καλύτερο τρόπο.

Το Sportal είχε αποκαλύψει από τα τέλη Ιανουαρίου πως ο έμπειρος φόργουορντ θα μπει σε αγωνιστικό ρυθμό στο Final 8 του Κυπέλλου και αυτό θα γίνει. Διότι στις τελευταίες προπονήσεις ανέβασε στροφές, πήρε μέρος σε περισσότερα ομαδικά κομμάτια και πάρα τον δισταγμό που νιώθει ακόμα, λόγω του ότι δεν έχουν περάσει στο 100% οι πόνοι, αναμένεται να πατρίδα λεπτά συμμετοχής.

«Είμαι όλο και καλύτερα», έλεγε κατά τηβ αναχώρηση της ΑΕΚ για την Κρήτη, δείχνοντας έτοιμος να μπει και να βοηθήσει την ομάδα του. Άλλωστε σε κάθε συνθήκη έμενε δίπλα στους συμπαίκτες του, όμως τώρα με τις ήττες να είναι διαδοχικές θέλησε ακόμα περισσότερο να φωνάξει παρών.

Στο παιχνίδι των προημιτελικών απέναντι στον Παναθηναϊκό θα πατήσει ξανά παρκέ και με την παρουσία του θα φέρει ισορροπία στο παιχνίδι της ΑΕΚ σε άμυνα και επίθεση, σε μια πολύ κρίσιμη καμπή στη σεζόν.