Κρούση του Ερυθρού Αστέρα για Ντόρσεϊ
i

Τάιλερ Ντόρσεϊ / © Intime

Κρούση του Ερυθρού Αστέρα για Ντόρσεϊ

Sportal newsroom 20:27 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 22:08 - 09.12.2022

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει γίνει το πρόσωπο της ημέρας στη Σερβία αφού μετά τα δημοσιεύματα για επαφές με την Παρτιζάν, στο «κόλπο» μπαίνει γερά ο Ερυθρός Αστέρας.

Οι Σέρβοι είχαν χθες (8/12) το πρώτο τους ντέρμπι στην Euroleague ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα, με τους «ερυθρόλευκους» να κλέβουν τη νίκη χάρη σε ένα τρομερό τρίποντο του Νεμάνια Νέντοβιτς. 

Μια ημέρα αργότερα, στη γειτονική μας χώρα υπήρξαν δημοσιεύματα για κρούση της Παρτιζάν στον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ που αγωνίζεται στη θυγατρική των Ντάλας Μάβερικς είναι το πρόσωπο της ημέρας στη Σερβία, αφού όπως μεταδίδει το Sportal.rs, η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον «Τάι» δεν είναι αυτή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά η delije. 

Ο Ερυθρός Αστέρας ψάχνει για γκαρντ και ο Ιβάνοβιτς έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Καμπάτσο, όμως ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» έχει και εναλλακτική που δεν είναι άλλη από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού!

Τις πληροφορίες μεταφέρει ο Έλληνας δημοσιογράφος Χρήστος Χαρπίδης, ο οποίος αναφέρει ότι πηγές του από το Βελιγράδι του επιβεβαίωσαν ότι οι Ερυθρόλευκοι τηλεφώνησαν στον Ντόρσι, προσφέροντάς του συμβόλαιο που θα του αποφέρει 1.5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Πλέον το μπαλάκι είναι στον γκαρντ των Ντάλας, ο οποίος θέλει να βρει κίνητρο ώστε να αγωνιστεί σε μια ομάδα με στόχους και αν οι Μάβερικς δεν του δώσουν την ευκαιρία να αγωνιστεί στο NBA, τότε δεν αποκλείεται να τον δούμε και πάλι στα ευρωπαϊκά παρκέ!