Ξεκινάει χημειοθεραπείες ο Πολονάρα - Θα απουσιάσει για τον επόμενο μήνα

Ακίλε Πολονάρα

i

(Photo by Luca Sgamellotti/Euroleague Basketball via Getty Images

Ξεκινάει χημειοθεραπείες ο Πολονάρα - Θα απουσιάσει για τον επόμενο μήνα

Sportal newsroom 20:04 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 21.10.2023

Ο Ακίλε Πολονάρα υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση νεοπλάσματος στους όρχεις. Πλέον ο παίκτης της Βίρτους Μπολόνια θα ξεκινήσει άμεσα χημειοθεραπείες, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τα γήπεδα για τον επόμενο μήνα.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Ακίλε Πολονάρα υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση νεοπλάσματος στους όρχεις, η οποία και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε σήμερα (21/10) ότι ο Ιταλός πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα χημειοθεραπείες ώστε να ολοκληρωθεί η θεραπεία του.

Αυτό το απαραίτητο βήμα θα τον κρατήσει μακριά από τους αγώνες για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες. Μετά από αυτό το διάστημα, η πιθανή επιστροφή του στην ομάδα θα επαναξιολογηθεί, όπως αναφέρει η Βίρτους

Στο μεταξύ, ο Πολονάρα θα συνεχίσει τις ατομικές προπονήσεις. Ο 31χρονος έδειξε ανθεκτικότητα συμμετέχοντας στον πρώτο αγώνα της EuroLeague της φετινής σεζόν εναντίον της Ζαλγκίρις.

 Στο παιχνίδι συνέβαλε με 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα σε 10 λεπτά που αγωνίστηκε. Ο Πολονάρα εντάχθηκε στη Βίρτους με συμβόλαιο δύο ετών το περασμένο καλοκαίρι, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2022-23 με τη Ζαλγκίρις