«Ξέσπασε ο κόσμος στη Ρόδο: «Αυτό δεν είναι ΑΕΚ!»

Ο κόσμος της ΑΕΚ στη Ρόδο

«Ξέσπασε ο κόσμος στη Ρόδο: «Αυτό δεν είναι ΑΕΚ!»

Χρήστος Τσάλτας 18:11 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:14 - 03.02.2024

Έντονη ήταν η αντίδραση του κόσμου της ΑΕΚ με το πέρας του αγώνα κόντρα τον Κολοσσό, με τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό της Καλλιθέας να ξεσπούν για την «βαριά» ήττα.

Η ΑΕΚ συνετρίβη στη Ρόδο, σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τη νίκη σε κανένα σημείο. Το τελικό 103-80 αποτύπωσε την ανωτερότητα του Κολοσσού, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα έκανε ό,τι ήθελε.

Οι φίλοι της Ένωσης που βρέθηκαν στο κλειστό της Καλλιθέας ξέσπασαν λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης, με ένα χαρακτηριστικό σύνθημα που έδειχνε τη δυσφορία τους για όσα έβλεπαν στη Ρόδο. «ΑΕΚ, ΑΕΚ αυτό δεν είναι ΑΕΚ. Όποιος δεν μπορεί να πα να γ...θει» ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα, με τον κόσμο της Ένωσης να φωνάζει παρών μεν, αλλά ήταν μόνο εκείνος στο κλειστό της Καλλιθέας.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ΑΕΚ γνώρισε την 10η ήττα της στη σεζόν, χάνοντας ακόμα περισσότερο έδαφος στην προσπάθεια για μια θέση στην εξάδα της βαθμολογίας.

Tags:
var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }