Παπανικολάου στον κόσμο: «Σας ευχαριστούμε, κρατήστε κάτι και για την φιέστα το Σάββατο»

Ο Κώστας Παπανικολάου έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε την… νύχτα μέρα στο ΣΕΦ και το Sportal ήταν εκεί.

Ο Κώστας Παπανικολάου απόλαυσε μαζί με τους συμπαίκτες του το μεγάλο πάρτι στο ΣΕΦ, όμως δεν παρέλειψε να καλέσει τον κόσμο στην φιέστα του Σαββάτου.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, παρότι δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στον τέταρτο τελικό της Basket League, δεν είχε κανένα πρόβλημα να ζήσει με την ψυχή του την μεγάλη γιορτή για την κατάκτηση του νταμπλ με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Κώστας Παπανικολάου μάλιστα δεν παρέλειψε να καλέσει και στον κόσμο στην μεγάλη φιέστα για την απονομή του Σαββάτου, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα σηκώσει στον αέρα του ΣΕΦ το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Η φιέστα δεν θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα, λόγω του εθνικού πένθους για την τραγωδία της Πύλου, με τον Ολυμπιακό την προγραμματίζει για το Σάββατο, όταν και αυτό θα έχει ολοκληρωθεί, ώστε να μπορέσει να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο του το δεύτερο σερί νταμπλ, επίτευγμα που πέτυχε ο σύλλογος του Πειραιά για πρώτη φορά στην ιστορία του.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Κρατήστε κάτι και για το Σάββατο! Σας θέλουμε και το Σάββατο κοντά μας», ήταν το μήνυμα του Κώστα Παπανικολάου προς τον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει της… νέας μεγάλης γιορτής στο ΣΕΦ, μετά από εκείνη που είχαμε τα ξημερώματα της Παρασκευής στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Το βίντεο του Sportal με το μήνυμα του Κώστα Παπανικολάου προς τον κόσμο του Ολυμπιακού:

Η φιέστα για την κατάκτηση του νταμπλ από τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένη, όπως καταλάβατε, για το Σάββατο, στις 21:15