Κυρίαρχος των Super Cup ο Ταβάρες με το απόλυτο 6Χ6!

Κυρίαρχος των Super Cup ο Ταβάρες με το απόλυτο 6Χ6!

Χρήστος Τσάλτας 09:19 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:19 - 18.09.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν, επικρατώντας της Ουνικάχα Μάλαγα στον τελικό του Super Cup, με τον Έντι Ταβάρςς να συνεχιζει ένα εκπληκτικό σερί σε αγώνες της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Το ισπανικό Super Cup είναι η διοργάνωση του Έντι Ταβάρες. Κάτι που επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά, καθώς στη Μούρθια η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου. Αφού έριξε στο καναβάτσο την Μπαρτσελόνα, στον ημιτελικό, κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Η ομάδα του Τσους Ματέο συνέχισε να κατακτά τίτλους, με τον σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήριο να κάνει... θράυση. Το κοντέρ έγραψε 13 πόντους και 11 ριμπάουντ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ενώ κόντρα στην ομάδα του Ίμπον Ναβάρο συνέχισε τις υψηλές πτήσεις με 12 πόντους και 11 ριμπόυντ, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του τίτλου.

Για τον Ταβάρες μάλιστα τα παιχνίδια του Super Cup έχουν ξεχωριστή σημασία, καθώς στα 6 χρόνια που βρίσκεται στην Μαδρίτη μετράει ισάριθμες κατακτήσεις του τροπαίου κια συνολικό ρεκόρ 12-0!

«Είμαι εδώ έξι χρόνια και έχω κερδίσει έξι Σούπερ Καπ. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια πείνα και τον ίδιο ενθουσιασμ΄. Υπάρχουν δύο παιχνίδια σε δύο μέρες και λίγος χρόνος για να ανακάμψουμε. Αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται με την καρδιά πάνω απ' όλα», ανέφερε ο Ταβάρες μιλώντας με το πέρας του αγώνα, δίνοντας τον τόνο για τη συνέχεια.

O σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου με την Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία δεν έχει φτάσει ακόμα σε συμφωνία, την ώρα που η προοπτική του ΝΒΑ δεν τον αφήνει αδιάφορο σε καμία περίπτωση. Κάτι που δείχνει πως το μέλλον του αναμένεται να γίνει σίριαλ τους επομενους μήνες και μέχρι τότε αναμένεται να συνεχισει την προσπαθεί να εμπλουτίζει τη συλλογή του με τίτλους, φορώντας τα λευκά της ομάδας του Τσους Ματέο.