Οι Κλίπερς… εγκαταλείπουν τον Τζον Ουόλ

Τζον Ουόλ

i

© photo by Winslow Townson / Getty Images / Ideal Images

Οι Κλίπερς… εγκαταλείπουν τον Τζον Ουόλ

Γιώργος Γαβριλάκης 10:26 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 09.02.2023

Ο Τζον Ουόλ σύντομα αναμένεται να αποχωρήσει από τους Κλίπερς, που προσπαθούν να τον ανταλλάξουν και αν δεν τα καταφέρουν θα τον αφήσουν ελεύθερο. Καταβάθος στοχεύουν (και αυτοί) στον Φρεντ ΒανΒλίτ των Ράπτορς.

Τον Ιούλιο οι Κλίπερς υπέγραψαν διετές συμβόλαιο με τον Τζον Ουόλ και υπήρξαν στιγμές, που ο βετεράνος γκαρντ έδειξε μέρος του παλιού καλού του εαυτού. Δεν ήταν… συνεπής, αλλά σε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής (22 λεπτά ανά αγώνα) προσέφερε 11,4 πόντους και 5,2 ασίστ. 

Στον υπόλοιπο χρόνο που απομένει μέχρι το… σημερινό (9/2) deadline οι Καλιφορνέζοι θα προσπαθήσουν να τον ανταλλάξουν και αν δεν τα καταφέρουν φαίνονται αποφασισμένοι να εξαγοράσουν το συμβόλαιό του και να τον αφήσουν ελεύθερο. 

Βόμβα μεγατόνων: Ο Κέβιν Ντουράντ στους Φοίνιξ Σανς!
NBA

08:21 - 09.02.2023

Βόμβα μεγατόνων: Ο Κέβιν Ντουράντ στους Φοίνιξ Σανς!

Μετά τον Ιρβινγκ οι Νετς αντάλλαξαν και τον Ντουράντ, ο οποίος πάει στο Φοίνιξ να συναντήσει τους Μπούκερ, Κρις Πολ και Εϊτον με στόχο το πρωτάθλημα. Στο Μπρούκλιν μετακομίζουν οι Μπρίτζες, Καμ Τζόνσον, Κρόουντερ και 4 μελλοντικά draft picks πρώτου γύρου.

Μέχρι τότε όμως, θα κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν τον Φρεντ ΒανΒλίτ των Τορόντο Ράπτορς. Προσφέροντας τον Ουόλ δεν είναι δυνατόν να δελεάσουν τους Πτερόσαυρους, αλλά σκοπεύουν να βάλουν κι άλλους παίκτες στη συζήτησει. Κάποιους εκ των Ρέτζι Τζάκσον, Λουκ Κίναρντ και Ρόμπερτ Κόβινγκτον. 

Στο μεταξύ, οι Ράπτορς που απέκτησαν τον σέντερ Τζέικομπ Ποέλτ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, δίνοντας τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Κερμ Μπιρτς, διερευνούν και την πιθανότητα να ανταλλάξουν τον OG Ανουνόμπο. Επιπλέον, μέχρι και ο All-Star Πασκάλ Σιάκαμ έχει τοποθετηθεί σε πολλαπλά σενάρια και οι Καναδοί φαίνεται πως θα απασχολήσουν άμεσα την ειδησεογραφία.