Λάσο: «Έδωσε ώθηση στον Ερυθρό Αστέρα ο Σφαιρόπουλος»

Πάμπλο Λάσο

i

©Intime

Λάσο: «Έδωσε ώθηση στον Ερυθρό Αστέρα ο Σφαιρόπουλος»

Γιάννης Πάλλας 21:27 - 01.11.2023

Το εγκώμιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου έπλεξε ο προπονητής της Μπάγερν Πάμπλο Λάσο εν όψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα

Δύσκολο έργο έχει η Μπάγερν στο Βελιγράδι το απόγευμα της Πέμπτης (2/11, 19:30) με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, κάτι που αναγνωρίζει ο προπονητής της Γερμανικής ομάδας Πάμπλο Λάσο. 

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί σημαντική την επιρροή του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Επιπλέον, αναγνώρισε το μεγάλο βαθμό δυσκολίας του αγώνα, λόγω της «καυτής» έδρας του Ερυθρού Αστέρα.

«Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν πάντα μια κλασική ομάδα στην EuroLeague για μένα. Παίζουν εντός έδρας σε φανταστική ατμόσφαιρα και είναι πολύ επιθετικοί. Πρόσφατα άλλαξαν προπονητή, κάτι που δίνει πάντα ώθηση επειδή οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν τον εαυτό τους εκ νέου» δήλωσε ο προπονητής της Μπάγερν Πάμπλο Λάσο.

Αταμάν: «Μεγάλη μεταγραφή ο Ναν, τον ήθελε και ο Ολυμπιακός - Όταν ο Γιαννακόπουλος βάζει κάτι στο μυαλό του το κάνει»
EUROLEAGUE

19:38 - 01.11.2023

Αταμάν: «Μεγάλη μεταγραφή ο Ναν, τον ήθελε και ο Ολυμπιακός - Όταν ο Γιαννακόπουλος βάζει κάτι στο μυαλό του το κάνει»

Ο Εργκίν Αταμάν έδωσε μεγάλη συνέντευξη στην Τουρκία για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και τη μεταγραφή του Κέντρικ Ναν.

Και πρόσθεσε: «Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μάλλον έχει κάνει κάποιες αλλαγές. Έχει εξαιρετικούς παίκτες σε κάθε θέση, όπως ο Τεόντοσιτς, ο Νάπιερ, ο Χάνγκα, ο Νταβίντοβατς, ο Μπολομπόι και ο Τόμπι. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στο Βελιγράδι και ότι πρέπει να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο για να φέρουμε τη νίκη πίσω στο Μόναχο».