Το Λαύριο δεν υποστηρίζει την ένσταση και δίνει συγχαρητήρια στο Μαρούσι για τη νίκη

Το Λαύριο δεν υποστηρίζει την ένσταση και δίνει συγχαρητήρια στο Μαρούσι για τη νίκη

Sportal newsroom 16:14 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 14.11.2023

Με ανακοίνωσή του το Λαύριο γνωστοποίησε πως δεν θα υποστηρίξει την ένσταση που κατέθεσε το βράδυ της Δευτέρας, συγχαίροντας το Μαρούσι για τη νίκη του στο κλειστό της Λαυρεωτικής.

Το Λαύριο γνώρισε την ήττα από το Μαρούσι με 88-93, στο κλειστό της Λαυρεωτικής, όμως οι άνθρωποι της ομάδας είχαν πολλά παράπονα για μια φάση στα τέλη της τρίτης περιόδου, όπου χρεώθηκε με φάουλ ο Μάρκους Θόρντον, αντί για τον Τζέρικολ Χέλεμς.

Για τη φάση αυτή μάλιστα, με το πέρας του αγώνα, οι ιθύνοντες την ομάδα της Λαυρεωτικής κατέθεσαν ένσταση, ζητώντας την επανάληψη της αναμέτρησης, λόγω της απόφασης αυτής.

Μία μέρα μετά όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Αυτό γιατί το Λαύριο με ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε πως δεν θα υποστηρίξει την ένσταση, υπογραμμίζοντας πως τα παιχνίδια κερδίζονται ή χάνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μόνο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt κατέθεσε χθες (13/11) ένσταση αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρούσι, για το τέταρτο φάουλ στον αθλητή Marcus Thornton στα 2:35 πριν από τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου, θεωρώντας ότι έπρεπε να χρεωθεί στον αθλητή Jericole Hellems.

Η εννιάχρονη πορεία του Λαυρίου Megabolt στην Stoiximan Basket League έχει αναδείξει την πρόθεση όλων των ανθρώπων της οι αγώνες να κερδίζονται και να χάνονται μέσα στο γήπεδο.

Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι αυτό θα πρέπει να συμβεί και σε αυτή την περίπτωση. Η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt δεν πρόκειται να υποστηρίξει την ένστασή της στα αρμόδια όργανα.

Όλοι μαζί σαν ομάδα ενωμένοι προχωράμε στην επόμενη ημέρα, στον επόμενο αγώνα.

Συγχαρητήρια και πάλι στο Μαρούσι για τη νίκη του, ήταν δίκαιη, γιατί έπαιξε χθες καλύτερα από τη δική μας ομάδα».