Το Λαύριο δεν υπολογίζει Ζάρα και Καστανέδα με το Περιστέρι bwin!

Το Λαύριο δεν υπολογίζει Ζάρα και Καστανέδα με το Περιστέρι bwin!

Γιάννης Πάλλας 17:47 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 07.02.2024

Το Λαύριο προετοιμάζεται για τον αγώνα με το Περιστέρι bwin χωρίς τους Ζάρα-Καστανέδα

Το Λαύριο μετά το «διπλό» στο Μαρούσι έκανε το σημαντικότερο βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην Stoiximan Basket League.

Ωστόσο, από τον αγώνα με την ομάδα των «βορείων προαστίων» ο Κώστας Μέξας «έχασε» ένα σημαντικό «όπλο» του για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (11/2, 18:00) με το Περιστέρι bwin.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Ζάρα, ο οποίος πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση με το Μαρούσι και ήταν εκ των κορυφαίων του παρκέ, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και τελικά θα χρειαστεί να μείνει για λίγες ημέρες εκτός, λόγω θλάσης. 

Αυτή ήταν η διάγνωση που έγινε για τον έμπειρο γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος αποτελεί βασικό συστατικό των επιτυχών αποτελεσμάτων του Λαυρίου.

Παράλληλα, ο Ξαβιέ Καστανέδα, που αποτελεί το σημείο αναφοράς επιθετικά για την ομάδα της Λαυρεωτικής είναι ο δεύτερος παίκτης που καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα με το Περιστέρι bwin, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έχει χάσει τα τελευταία παιχνίδια.

Λαρεντζάκης ενόψει Βαλένθια: «Πολύ κομβικό ματς, να εκμεταλλευτούμε τα μειονεκτήματα της Βαλένθια»
EUROLEAGUE

17:22 - 07.02.2024

Λαρεντζάκης ενόψει Βαλένθια: «Πολύ κομβικό ματς, να εκμεταλλευτούμε τα μειονεκτήματα της Βαλένθια»

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται κόντρα στην Βαλένθια για την 26η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε τη σημασία του παιχνιδιού αλλά και το πόσο κομβική είναι η επιστροφή του Μουσταφά Φαλ.

Θα γίνει προσπάθεια για να είναι έτοιμος, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Κώστα Μέξα.