Μέξας: «Ο στόχος των playoffs χάθηκε μετά από αυτή την ήττα»!
i

©InTime

Μέξας: «Ο στόχος των playoffs χάθηκε μετά από αυτή την ήττα»!

Γιάννης Πάλλας 23:11 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 22.04.2024

Ο προπονητής του Λαυρίου Κώστας Μέξας αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του από το Μαρούσι και τη σημασία των playouts

Την ανωτερότητα του Αμαρουσίου αναγνώρισε ο προπονητής του Λαυρίου Κώστας Μέξας μετά την εντός έδρας ήττα, ενώ εξήγησε ότι χάθηκε ο στόχος των playoffs μετά από το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων.

«Συγχαρητήρια στο Μαρούσι για τη νίκη του, ήταν καλύτεροι από εμάς στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Για την ομάδα μας ο στόχος των playoffs χάθηκε σήμερα μετά από αυτή την ήττα μας» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας της Λαυρεωτικής.

Και πρόσθεσε: «Είναι μια δύσκολη περίοδος για μας τα playouts γιατί πέραν του ότι η ομάδα “άδειασε” μετά την επίτευξη του βασικού στόχου που ήταν η παραμονή στην κατηγορία, αντιμετωπίσαμε και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, που προφανώς κοστίζουν όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στην καθημερινότητα και την προπονητική λειτουργία μας».

Όσο για τη συνέχεια και το τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, υπογράμμισε: «Απομένει ένας αγώνας για το τέλος της χρονιάς και θα πάμε στην Πάτρα να παίξουμε για τη νίκη, όπως οφείλουμε να κάνουμε για τους εαυτούς μας, τους φιλάθλους μας, την πόλη του Λαυρίου».