Χωρίς Μονέκε στο ξεκίνημα της σειράς με την Ρεάλ Μαδρίτης η Μπασκόνια

Χωρίς Μονέκε στο ξεκίνημα της σειράς με την Ρεάλ Μαδρίτης η Μπασκόνια

Χρήστος Τσάλτας 22:36 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:09 - 22.04.2024

Η Μπασκόνια ξεκινάει τη σειρά με την Ρεάλ Μαδρίτης, για τα playoffs της Euroleague με μια πολύ σημαντική απουσία, καθώς ο Τσίμα Μονέκε δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια του WiZink Center.

Με μια σημαντική απώλεια ξεκινάει τη σειρά με την Ρεάλ Μαδρίτης η Μπασκόνια, η οποία κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα playoffs της Euroleague, έπειτα από την εμφατική επικράτηση κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια.

Οι Βάσκοι ταξίδεψαν στην Μαδρίτη για τα δύο παιχνίδια με την Ρεάλ, έχοντας όμως μια σημαντική απώλεια στα δύο πρώτα παιχνίδια. Αυτό γιατί ο Τσίμα Μονέκε τέθηκε εκτός μάχης, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Νιγηριανός φόργουορντ χτύπησε στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο Βελιγράδι και αυτός ήταν ο λόγος που δεν αγωνίστηκε και στην αναμέτρηση με την Βίρτους, για το Play In της Euroleague.

Το ιατρικό επιτελείο των Βάσκων έχει πέσει... πάνω του, ώστε να τον προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα και να είναι έτοιμος για το Game 3, τουλάχιστον στην Fernando Buesa Arena. Σε κάθε περίπτωση η Μπασκόνια θα παραταχθεί με μια πολύ σημαντική απουσία, καθώς ο Μονέκε αποτελεί κομβικό παίκτη για το πλάνο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.