Μέξας: «Συγκεντρωμένοι και σοβαροί απέναντι στον Άρη»

Κώστας Μέξας

i

© Intime

Μέξας: «Συγκεντρωμένοι και σοβαροί απέναντι στον Άρη»

Γιάννης Πάλλας 18:24 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 22.03.2024

Ο προπονητής του Λαυρίου Κώστας Μέξας αναλύει την αναμέτρηση με τον Άρη στο Nick Galis Hall (23/3, 17:15, ΕΡΤ 3) για την 22η (τελευταία) αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Basket League

Με τον αγώνα απέναντι στον Άρη (23/3, 17:15, ΕΡΤ 3) στο Nick Galis Hall ολοκληρώνει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος το Λαύριο, για την 22η αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

«Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται για την ομάδα μας με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη. Μετά τη νίκη που κάναμε επί του Απόλλωνα Πατρών που ήταν καθοριστικής σημασίας στην προσπάθειά μας να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία, θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτός είναι ο στόχος μας και στον αυριανό αγώνα» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας της Λαυρεωτικής Κώστας Μέξας.

Και συμπλήρωσε: «Γνωρίζουμε όλοι ότι ο Άρης είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, που παίζει πολύ δυνατά και εκμεταλλεύεται την έδρα της. Μπορεί να μην υπάρχει κόσμος στο γήπεδο αύριο, αλλά θεωρώ ότι αυτό δεν θα αλλοιώσει την εικόνα του αντιπάλου μας.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί από το πρώτο λεπτό και να καλύψουμε με αυταπάρνηση τις απουσίες και που πάλι έχουμε. Δουλέψαμε πολύ καλά μέσα στη βδομάδα και ευελπιστούμε αυτό να βγει και στο παρκέ».