Λαύριο: Οι διοικητικές αλλαγές που έρχονται και το μοίρασμα των μετοχών!
i

©InTime

Λαύριο: Οι διοικητικές αλλαγές που έρχονται και το μοίρασμα των μετοχών!

Γιάννης Πάλλας 19:21 - 10.04.2023

Το Λαύριο εκτός από το θέμα του σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα χρονιά, θα ασχοληθεί και με τα ζητήματα διοίκησης και το μοίρασμα των μετοχών της ΚΑΕ.

Το Λαύριο υλοποίησε το στόχο της παραμονής στην Basket League, χωρίς να φτάσει στο... παραπέντε για να τα καταφέρει και αυτό συνιστά μια σημαντική κατάκτηση για τους ανθρώπους της ομάδας.

Βέβαια, επειδή η σεζόν ολοκληρώθηκε και ξεκίνησαν ήδη οι συζητήσεις για τη νέα χρονιά, αρχής γενομένης από το θέμα του προπονητή, με τον Γιώργο Λιμνιάτη, αξίζει να επισημάνουμε πως το καλοκαίρι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Διότι, βούληση της διοίκησης είναι η παραμονή του 52χρονου τεχνικού, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά και πέτυχε την σωτηρία της ομάδας πολύ σύντομα βάζοντας την προσωπική του σφραγίδα.

Όμως, αυτό το καλοκαίρι δεν θα απασχολήσει την ομάδα της Λαυρεωτικής μόνο μέσα στις γραμμές, όπου αναμένεται να υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές στο ρόστερ και το έμψυχο δυναμικό των ελλήνων παικτών, αλλά και σε διοικητικό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal επίκεινται αλλαγές σε ότι αφορά το διοικητικό κομμάτι, καθώς αναμένεται να δραστηριοποιηθούν άνθρωποι που ήταν μεν κοντά στην ομάδα, συνεισέφεραν οικονομικά, αλλά δεν έπαιρναν μέρος στην λήψη αποφάσεων.

Τώρα, κάποιοι από τους εξωδιοικητικούς παράγοντες του Λαυρίου θα δραστηριοποιηθούν πολύ περισσότερο και θα έχουν λόγο σε ότι αφορά τον Σύλλογο.

Οι μετοχές της ομάδας

Μετά τη συγχώνευση της Κύμης με το Λαύριο οι μετοχές παραμένουν σύμφωνα με πληροφορίες στην οικογένεια Θεοδώρου, η οποία είχε προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις από εκείνη την εποχή με τον τότε «ισχυρό άνδρα» του Συλλόγου Γιάννη Ψαρράκη. Τα τελευταία χρόνια ο άλλοτε πρόεδρος της ΚΑΕ έχει αποστασιοποιηθεί. Είναι μεν πάντα στο γήπεδο στα παιχνίδια της ομάδας, αλλά δεν έχει κάποιο περαιτέρω ρόλο.

Τώρα, λοιπόν, που θα πρέπει να γίνει το «μοίρασμα» των μετοχών ο Γιάννης Ψαρράκης ενδεχομένως να θελήσει να επιστρέψει τρόπον τινά με κάποιο ρόλο, χωρίς αυτό να είναι δεδομένο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν θα αγνοηθεί η επιθυμία του για οτιδήποτε κι αν ζητήσει σε ότι αφορά την πιθανή επαναδραστηριοποίηση του.

Ίσως και να μην επανέλθει, προτιμώντας να παραμείνει στην... εξ αποστάσεως παρακολούθηση της πορείας της ομάδας.