Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν έβαλε την φανέλα των Λέικερς, αλλά φόρεσε της... αγαπημένης του Λίβερπουλ! (vid)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν έβαλε την φανέλα των Λέικερς, αλλά φόρεσε της... αγαπημένης του Λίβερπουλ! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:59 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:06 - 09.03.2024

Με τους Λέικερς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς διεκδικεί το πέμπτο δακτυλίδι τους στο ΝΒΑ, αλλά μιας και δεν αγωνίστηκε στο ματς με τους Μπακς του Αντετοκούνμπο, σκέφτηκε να γίνει (και πάλι) ο πρεσβευτής της Λίβερπουλ στον «μαγικό πλανήτη».

Δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει τους Λέικερς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, έμεινε προληπτικά εκτός αγώνα για να προφυλαχθεί. Τελικά, οι πολύτιμες υπηρεσίες του ξεπεράστηκαν, λόγω της τρομερής εμφάνισης του ΝτιΆντζελο Ράσελ, ο οποίος με 44 πόντους κατάφερε να νικήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του.

Ο ΛεΜπρόν λοιπόν, δεν εμφανίστηκε στην Crypto Arena του Λος Άντζελες με την φανέλα των Λέικερς, αλλά το έκανε φορώντας την εμφάνιση της Λίβερπουλ.

O 39χρονος σούπερ σταρ του ΝΒΑ και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, έχει σύνδεση με τον ιστορικό ποδοσφαιρικό σύλλογο της Αγγλίας. Όχι τόσο... συναισθηματική, αλλά περισσότερο επιχειρηματική. Κατέχει ένα μικρό ποσοστό (περίπου 2%) των μετοχών της, ενώ συνεργάζεται μαζί της ποικιλοτρόπως.

Ο Λίλαρντ έγινε ο τέταρτος καλύτερος «μπόμπερ» στην ιστορία - Προσπέρασε τον Ρέτζι Μίλερ, καταδιώκει τον Χάρντεν (vids)
NBA

10:00 - 09.03.2024

Ο Λίλαρντ έγινε ο τέταρτος καλύτερος «μπόμπερ» στην ιστορία - Προσπέρασε τον Ρέτζι Μίλερ, καταδιώκει τον Χάρντεν (vids)

Χρειαζόταν ένα εύστοχο τρίποντο ακόμα για να ξεπεράσει τον θρυλικό Ρέτζι Μίλερ και ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έβαλε τέσσερα. Οι Μπακς δεν νίκησαν στο Λ.Α., αλλά ο Dame έγινε o τέταρτος καλύτερος του είδους, στα χρονικά του ΝΒΑ.

Είναι κάτι σαν τον πρεσβευτή της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και μάλιστα, πλέον έχει βάλει την... μοδιστική υπογραφεί του σε μία σειρά από εμφανίσεις, τόσο κοντομάνικες (ποσοδφαιρικές) όσο και αμάνικες (μπασκετικές). Και για το promotion αυτής, ο ΛεΜπρόν φόρεσε μία από τις αγαπημένες του και εμφανίστηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από την άκρη του πάγκο, αλλά και από το επίκεντρο των βλεμμάτων, την αναμέτρηση.