Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ανοίγει στην γενέτειρά του μουσείο για τον... εαυτό του
i

© The LeBron James Family Fountation

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ανοίγει στην γενέτειρά του μουσείο για τον... εαυτό του

Γιώργος Γαβριλάκης 11:26 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:30 - 10.11.2023

Στις 25 Νοεμβρίου, στο Άκρον του Οχάιο, γνωστό ως το μέρος που γεννήθηκε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, το ίδρυμα του σούπερ σταρ του ΝΒΑ θα κάνει εγκαίνια στον χώρο που ορίζεται ως το «Μουσείο του Βασιλιά». Εκεί θα μπορούν οι φίλαθλοι και οι θαυμαστές του να δουν ενθύμια από την πορεία και τα κατορθώματα του πρώτου σκόρερ όλων των εποχών!

Στα 38 του χρόνια παραμένει το «φαινόμενο» που ενθουσιάζει τα πλήθη με τον ίδιο τρόπο -και ακόμα μεγαλύτερο- από αυτόν που έχουν συνηθίσει οι φίλαθλοι από το 2003 μέχρι και σήμερα. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς διανύει την 21η σεζόν του στο ΝΒΑ, έχει κατακτήσει ήδη τέσσερα δακτυλίδια (2012, 2013, 2016, 2020) και έχει γίνει από την περασμένη χρονιά ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στον «μαγικό πλανήτη»

Η δράση του όλα αυτά τα χρόνια έχει συλλέξει αμέτρητες στιγμές, κατορθώματα, διακρίσεις, αναμνηστικά και όλα αυτά θα αποκτήσουν τον δικό τους χώρο, ανοικτό για τους επισκέπτες, τους φιλάθλους και θαυμαστές του. Στις 25 Νοεμβρίου, στη γενέτειρά του, το Άκρον του Οχάιο, θα γίνουν τα εγκαίνια του Μουσείου αφιερωμένο στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και την επιμέλεια των εκθεμάτων και την οργάνωση των πάντων, θα επιμεληθεί ο ίδιος ο σούπερ σταρ μέσα από το The LeBron James Family Fountation

Έχουν οργανωθεί τα πάντα για τη μέρα που θα ανοίξουν οι πόρτες και μέσα από αυτές θα υπάρχουν χώροι που θα φιλοξενούν την αύρα του ΛεΜπρόν, αλλά και αντικείμενα που έχουν συνοδεύσει την καριέρα του: Φωτογραφίες, φανέλες, κάθε λογής αναμνηστικά από τα χρόνια τους γυμνασιακά του χρόνια, την πορεία του στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, από τις διακρίσεις του ως παίκτης των Μαϊάμι Χιτ, αλλά και της νυν ομάδας του, τους Λος Άντζελες Λέικερς. 

O... μεγιστάνας ΛεΜπρόν Τζέιμς τη σεζόν 2023-24 θα εισπράξει 128 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 25% περισσότερα από πέρσι
NBA

14:33 - 21.10.2023

O... μεγιστάνας ΛεΜπρόν Τζέιμς τη σεζόν 2023-24 θα εισπράξει 128 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 25% περισσότερα από πέρσι

Αν αθροίσουμε τον ετήσιο μισθό του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Λέικερς, αλλά και τις χορηγίες του για τη σεζόν που αρχίζει, τότε το συνολικό ποσό που θα εισπράξει φθάνει τα 128 εκατομμύρια δολάρια. Εκτός από πλουσιότερος όλων, ο 38χρονος σούπερ σταρ φέτος θα βγάλει 25% περισσότερα χρήματα σε σχέση με την περασμένη σεζόν - Τρίτος στη λίστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δεύτερος ο Στέφεν Κάρι.

Μάλιστα, έχει οριστεί και το κόστος του εισιτηρίου του Μουσείου που θα είναι 23 δολάρια, όμοιο με τον αριθμό της φανέλας του ΛεΜπρόν. «Ανυπομονώ οι θαυμαστές απ' όλο τον κόσμο να έρθουν στον συγκεκριμένο χώρο και να δουν πως ξεκίνησαν όλα και πως εξελίχθηκαν», είπε ο ίδιος με μία ανάρτηση επί του θέματος στα κοινωνικά δίκτυα, μοιράζοντας με τους ακολουθούς του και φωτογραφίες από τον χώρο που θα αποκαλυφθεί στις 25 Νοεμβρίου.