To χαμένο τζάμπολ του Αντετοκούνμπο από τον 18 πόντους κοντύτερο Μπρους Μπράουν (vid)

To χαμένο τζάμπολ του Αντετοκούνμπο από τον 18 πόντους κοντύτερο Μπρους Μπράουν (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:45 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 10.11.2023

Τη μέρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε 54 πόντους οι Μπακς έχασαν από τους Πέισερς, ενώ εκτός από δύο κρίσιμα λάθη στο τελευταίο λεπτό ο Greek Freak την... πάτησε και από τον Μπρους Μπράουν. Ο γκαρντ της Ιντιάνα με μπόι στα 193 εκατοστά πήρε το τζάμπολ απέναντι στον ύψους 2.11 μέτρων σούπερ σταρ των Ελαφιών.

Τα άστρα δεν είχαν ευθυγραμμιστεί όπως οι Μιλγουόκι Μπακς θα ήθελαν. Και μάλλον η μοίρα είχε αποφασίσει ότι θα έχαναν ό,τι κι αν έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο παρκέ. Οι 54 πόντοι του δεν ήταν αρκετοί και οι Πέισερς βρήκαν τον τρόπο να προστατεύσουν από τον Greek Freak την έδρα τους και να νικήσουν εν τέλει με 126-124

Στις κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού και ειδικά στο τελευταίο λεπτό που καθορίστηκαν τα πάντα, ο Αντετοκούνμπο δεν μπόρεσε να κάνει την... υπέρβαση. Δύο λάθη του, μία κακή πάσα και μία βιαστική επιλογή στην επίθεση, δεν επέτρεψαν να ολοκληρώσει με τον τρόπο που θα ήθελε μία από τις καλύτερες βραδιές του στο ΝΒΑ. 

Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε κυριαρχήσει απόλυτα, αλλά με έναν... αστερίσκο. Διότι, κέρδισε όλες τις μονομαχίες εκτός από μία. Λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου βρέθηκε στη γραμμή των ελευθέρων βολών, αλλά όχι για να σουτάρει. 

Στο Μεξικό οι Χοκς με σπουδαία εμφάνιση του Γιανγκ και νικητήριο καλάθι του Μάρεϊ επικράτησαν των Μάτζικ (vids)
NBA

08:43 - 10.11.2023

Στο Μεξικό οι Χοκς με σπουδαία εμφάνιση του Γιανγκ και νικητήριο καλάθι του Μάρεϊ επικράτησαν των Μάτζικ (vids)

O Τρέι Γιανγκ έβαλε 41 πόντους και ο ΝτεΖούντε Μάρεϊ ευστόχησε στο τρίποντο που έδωσε τη νίκη επί των Ορλάντο Μάτζικ (120-119) 31'' πριν το φινάλε. Το ματς έγινε στο Μεξικό και ήταν ο 32ος αγώνας του ΝΒΑ που διεξήχθη στη χώρα της κεντρικής Αμερικής που συνορεύει βορείως με την Ηνωμένες Πολιτείες.

Κλήθηκε να πηδήξει στο τζάμπολ με προσωπικό αντίπαλο τον Μπρους Μπράουν. Ο Αντετοκούνμπο έχει ύψος 2 μέτρα και 11 εκατοστά, ενώ ο γκαρντ της Ιντιάνα φθάνει στα 193 εκατοστά. Κι όμως, πήδηξε ψηλότερα και έδωσε την κατοχή της μπάλας στην ομάδα του. Σε μία μονομαχία που κανένας δεν πόνταρε υπέρ του. 

Άλμπα - Παναθηναϊκός: Sportal Euroleague Show με όλη τη δράση της αγωνιστικής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!